Conquer

Sitter hemma hos Fia, men ska börja bege mig hem snart. Sov här i natt efter att jag var med Marie och Elin. Vi for till grans och kollade på alla djur. Råligt.
Middag @Maries place tonight, måste hem och duscha vi har suttit ute i solen hela dagen och chillat. Ska mest troligt och inventera på Willys imorn och tjäna lite pengar, gode nice. Ses.

L-O-V-E

-Vet inte vad jag skulle göra utan er♥

Ten Years Gone

Sitter i min fåtölj efter att ha badat bastu och skrivit min utvärdering på redovisningen jag gjorde idag om Anders Breivik. Sköönt att ha det gjort! Nu kommer jag bara att sitta och lyssna imorn på lektionen. Ska och simma imorn med SofiaW och sen är det skola som gäller till 14.15 typ. Har inte gjort någonting speciellt sen jag kom hem. Tänkte fortsätta med det.
Bild sen sommaren 2011. Som jag längtar till sommaren 2012!

Little Lion Man

Vi skulle börja fundera på våra praktikplatser som är efter sommarlovet idag och jag och Amanda fick en riktigt rolig idé! Vi funderar på att fara till Storbritannien och ha praktik i 5 veckor om det skulle gå. Skulle vara en riktig upplevelse! Får väl se hur det går för oss. Kan ju alltid hoppas.
For ut och sprang med Marie idag. Gick väl sådär. Fick så himla ont i magen när jag kom hem.. Skippade därför rehab, får ta det en annan dag. Kollade även hur lång rundan jag springer är på jogg.se och det var 5,5 km. Tar ungefär 40 minuter eller nå för mig att springa det, men den tiden ska förbättras! Så här ser min runda ut.

Forever Young

Har inte orkat blogga på senaste tiden! Har haft annat för mig. Men helgen spenderade jag med mina fina. Fredag kom Elin, Marie, Sussi och Vickan och åt middag hos mig. Vi gav Elin hennes presenter (ett Thomas Sabo armband, handkräm, shotgun reglerna och ett presentkort på Sivs ur och guld). Lördag for jag till Lillpite och var med Cajsa och Felice. Var producent till deras film som de ska visa för klassen. Filmade och klippte ihop filmen, oj vad vi skrattade!
Idag har jag suttit på youtube och kollat på klipp av Anders Behring Breivik till min egen redovisning som jag ska göra på onsdag. Åh, det är så hemskt. Nu ska jag kanske se avsnitt 12 på OTH, även fast jag inte vill. Det kommer ju ta slut snart.. Jaja. Juste var ju ute och sprang i typ 35-40 minuter igår. Duktig jag e.

Why Am I Crying

Såg just avnitt 11 av One Tree Hill. Huvudvärken blir inte så mycket bättre när man gråter från första till sista minuten av ett 40 minuters program... Åh, det var grymt bra!!! Nu ska jag hitta på något annat.

Soldier

Igår bjöd Fia på middag och vi såg ett OTH avsnitt. Sen somnade jag i hennes soffa innan jag skulle bege mig hem och fara på träningen. For och simmade med Fisen och Josse imorse. Somnade på bussen på väg hem. Har ont i huvudet. Ska lyssna på lite mer musik och ladda ner Good Christian Bitches innan jag slår på nästa avsnitt av OTH!

I Lost Myself

Första skoldagen idag efter ett underbart lov! Fick tillbaka NK-provet och det gick gode så bra faktiskt. Fick däremot rätta min lärare. Hon hade räknat fel så jag fick några poäng till och ett lite bättre betyg! 58,5/64 tror jag att det blev i slutändan! For ut och sprang i typ 30 minuter när jag kom hem, men det gick väldigt segt.. Sprang dock hela vägen, det är ju alltid något. Nu ska jag försöka göra lite läxor och sen belöna mig själv med ett OTH avsnitt!

Missing You

Åh, har gråtit hela kvällen till OTH! Nu är jag på avsnitt 9 så jag har inte många kvar.. Varför måste det här vara sista säsongen?! Kan dom inte fortsätta med att man får följa Jamie när han blir stor eller nå? Kommer sakna det så mycket! Nu ska jag iaf se BB och käka mina sista godisar innan jag börjar med mitt godislöfte.

Everlasting Light

Sitter och ser sista säsongen av One Tree Hill och kan inte sluta! Det är så bra och så spännande, men jag vill verkligen inte att det ska sluta.. Åh, kommer typ dö när jag är på sista avsnittet. Nu ska jag fundera om jag ska se ett avsnitt till, har ju inget annat att se heller, vilket suger för då måste jag ju se OTH!

Young, Wild And Free

Var på fest i Bergsviken idag, Julia fyllde ju 18. Gud vad jag har skrattat! Åh. Superbra kväll med härliga människor, synd dock att jag inte är 18 och inte kan gå ut någonstans. Slutade med att jag köpte Cajsas kycklingmål från sunes för hon hade inga pengar med sig och åt det på väg hem. Nu ska jag snart sova och hoppas på det bästa imorn! Godnatt. 

The Good Girl

Idag har jag varit duktig och dammsugit hela huset, städat toaletterna, tvättat mina byxor och städat upp i mitt rum. Satt ute solade då och då också. Sååå himla skönt!! Cyklade förbi mormor för jag hade lovat henne att jag skulle hälsa på, men inte var hon då hemma. Har t.o.m varit förbi två gånger! Jaja, vi ska dit imorn på kalas så då får jag ju träffa henne. Cyklade även och köpte bakpotatis så jag kan göra lax och bakad potatis till mamma som slutar klockan 5! Nu ska jag chilla ett tag och sen ska jag laga mat. Jag är nu duktigt!
Julia fyller ju 18 år idag så GRATTIS!!♥

Happy Birthday

Hemma efter träning och mys med Marie och Elin. Elin fyllde ju 18 år idag (eller ja nu är det ju faktiskt igår) så GRATTIS min finis. ♥ Det firade vi med att hänga på taket av en busskur, haha. Drog även in till stan och köpte en korv. Mys. Nu ska jag snart sova så jag inte sover bort hela dagen imorn.
Grattis!

Almost There

Har sett klart säsong 8 av One Tree Hill nu! Åh vill inte att det ska ta slut.. Ska iaf se första avsnittet idag innan träningen, om jag nu hinner!

Turn Up The Music

Klassfest igår hos Amanda på mossen. Riktigt kul. Vår klass är ju bara bäst. Tog lite bilder från Jossan och Felice för jag lämnade min kamera hemma..

Good Vibrations

Kom nyss hem från Sofia. Vi har sett lite film och bara myst på som vanligt! Imorn är det klassfest hos Amanda, kommer bli nice. Måste bara fundera på vad jag ska ha på mig! Har alltid problem med det.. Har inga snygga kläder. Får gå naken i värsta fall. Jaja, nu ska jag se OTH, har bara två avsnitt kvar på säsong 8!!!

I Look To You

Är på S08E20 på OTH nu så snart börjar jag på den nyaste och sista säsongen. Åh, vill inte att det ska ta slut!
Var till Luleå idag. Köpte ett par jeans och ett skrivblock. Nu ska jag fortsätta se OTH, hehe.
Saknar redan Kåbdalis


Waving Flags

Lyssnar på musik, är nyduschad, ska få främmande från Oxelösund, ska vara med mina fina ikväll och den bästa imorn! Livet är bra och det är lov. Hoppas tiden går fort efter lovet så det blir sommar snart! Fick ju sommarjobb på handbollsskolan, jävligt nice. Längtar till sommaren!

These Days

En styr-rolig helg med mycket skratt och tårar. Skönt att komma hem och kunna ta en dusch utan järnlukt. Kommer dock sakna allt annat, speciellt Kurtak (vår stuga). Det är som att vara i en annan värld. Helt underbart, perfekt väder och en helg som för det mesta har spenderats utomhus. Vi kommer definitivt göra om det!


Styr-bra helg med mina fina!♥

Shots

Började morgonen med att fara till vårdcentralen för att invaliditetsförklara mitt knä. Tog ett tag, men det gick bra. Sen for jag och Marie in till stan och köpte högtalare och bas till helgen. Har nästan packat klart och om några timmar börjar vi rulla! Ska bli så grymt kul att spendera påsken med mina fina♥ Nu ska jag gå och duscha av mig! Glad påsk!

Turn Up The Music

Sitter hos Marie och försöker göra en skiva till imorn men hon är inte så hjälpsam.. Nu ska jag fortsätta. Ses.


Sigh No More

Tog påsklov halv 12 idag. Gick in till stan och sprang in och ut på affärerna för att försöka hitta nå kläder. Gick inte så bra, men i slutändan köpte jag ett linne och en kofta. Nu väntar jag bara på att Marie och Elin ska sluta så vi kan fara på Willys och handla. Vi drar ju till Kåbban imorn på kvällen. Ska bli så grymt kul! Nu ska jag se lite OTH, hehe.

Drop To The World

Gjorde bort NK-provet idag, skönt att slippa plugga nå mer till det! Får väl se hur det gick... Hade kunnat pluggat mer än jag gjorde, men som vanligt så orkade jag inte hehe. Får skylla mig själv om det gick dåligt. For och tog den andra gardasil sprutan idag också. Träning klockan 7 ikväll, men innan dess hinner jag nog se några OTH avsnitt hehe.
En äkta vän!

Sweeter

Har suttit och skrivit lite på NKn. Ska ta och se ett OTH avsnitt och ladda upp för mer plugg! Ska kanske vara med Marie, Elin och Vickan ett tag också för att planera vår resa till Kåbdalis. Kan det inte bara bli torsdag, jag vill åka nuuu!!!

The Treehouse Song

Sitter och gottar mig lite med naturchips och japp. Ska sluta äta efter påsk, hehe. Ska försöka plugga lite ikväll, men nu blir det att se OTH! Som vanligt, hahah!
Norrfjärden förlorade tyvärr. Dom spelade bra i första halvlek, men tappade i andra. Lite synd! Hoppas dom vinner nästa.

She Is Love

Har nyss duschat och ska snart bege mig iväg på handboll. Norrfjärdens herrar spelar nämligen deras första kvalmatch. Ska bli spännande att se hur det går för dom! Ses.

RSS 2.0