People Get Ready

Var på stan med Amanda och tog en fika. Innan det försökte jag hitta något som jag önskar mig av Marie, Sussi, Elin och Vickan. Har faktiskt hittat en sak nu - en bok! Har funderat på en sak till också och det är en väska, hittar dock ingen som är riktigt jag.. Får fortsätta min jakt nån annan dag. Nu ska jag ta mig ett bad och läsa lite min bok!

Never Alone

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem för då ska jag bege mig mot Anna i Hooortlax. SÅ det är där jag kommer att befinna mig resten av kvällen fram tills det är träning. Kommer bli myys. Suger dock att jag ska dit för att plugga... Meeeen sånt e livet. Livet är life. En ko låter mu om det var någon av mina hundra tusen läsare som hade missat det. Synes, eller så inte :P

Mobilbloggar

Kom hem från stan för ett tag sen. Hade en grymt rolig kväll och jag hoppas att alla mina fina vänner hade det också! Puss på er finisar. Hittade en likadan bil som min dessutom när vi gled omkring, kung! Fina du.

They'll Never Know

Har haft allt för mycket att göra för att ha tid att sitta på bloggen och lägga ner tid. Skrev historiaprov igår och det gick bättre än förväntat! Hade nk-redovisning idag och det gick sämst.. Meen det var sista lektionen så det kommer bli skönt att ha något mer praktiskt i slutet av trean istället för teoretiskt. Kommer nämligen att ha motion till musik. Kan behövas för min del! Lite bättre kondition skulle ju inte sitta fel. 
På en timma ska jag iväg på nodo med några av mina finaste vänner. Kommer bli underbart! Tack för att ni gör mina dagar♥

Tomorrow Is Gonna Be Better

Livslusten existerar inte idag. 

RSS 2.0