Live My Life

ORKAR VEKLIGEN INTE PLUGGA!!!! Åh, har fortfarande inte tagit handen ur röven och gjort nå.. Meen det får gå som det går, bryr mig inte om samhälls. Det är så ointressant och jag fattar ändå ingenting. Mitt huvud har redan tagit sommarlov! Järnspikar också.

Fun

Haha, orkar inte!

Baby Doll

Ringde mamma när jag hade slutat och bad henne komma in till stan. Vi for och åt och gick sen på stan ett tag. Nu måste jag verkligen försöka få tag i pluggandet till sista provet! Får ju typ sommarlov imorn!! Ska dock till skolan torsdag nästa veckan och säga hejdå till klassen.
Imorn ska jag till Vickan och lära mig ta hand om Bagge när jag har slutat. Ska ju bara skriva det där jävla, äckel samhällsprovet sen slutar jag! Skööönt ska det bli. Nä nu måste jag försöka få något gjort. Efter lite serier kanske, hehe.

Starships

Har varit med Bea efter skolan idag. Vi skulle ju fara till munksund och hämta upp pantbrukar om någon hade lämnat ut. Haha, vi hade ju dock ganska låga förväntningar och det vara bra för det var bara två stycken som hade lämnat ut! Vi fick mer pengar av mina burkar som vi hade hemma... Men vi ska kanske göra ett försök i Jävre om vi orkar.
Helgen är ganska planerad. På fredag ska jag nog vara med Vickan så jag hinner träffa henne innan hon far utomlands, den jäveln.. Lördag blir det loppis med Anna och sen drar jag till Arvidsträsk med Sussi, Elin och några från Sussas klass. Kommer nog bli mysigt. Ska försöka göra nå nyttigt nu. Kommer sluta med att jag ser serier, hehe.

High

Har haft en bra dag idag. Inte gjort så mycket i skolan, men det är väl därför det har varit en bra dag? Haha. Efter att vi hade slutat for jag och Bea till Elin. Vi for och delade ut panta-burkar-papper till folk i Munksund. Fick mig lite träning eftersom vi cyklade runt ett bra tag och jag hade Bea på pakethållaren!
Var ju även ute och gled i Beas familjs nya bil. Asniccee.
Ute och cabbade med dessa snyggingar!


Next To Me

Har legat ute i solen hela dagen idag också! Så underbart att vädret är så här! Snart kommer mormor och Berra, farmor och farfar och Crille och Bettan på morsdagsmiddag. Blir grillat. Gött.
Mamma fick en kupévärmare till bilen av mig och Jim. Kult. Ses.
Haha, söt.

Long Time

Sitter nyduschad i sängen och tittar på BB. Kom hem för drygt en timma sen efter en springtur på 5,5 km. Det tog typ 33 minuter! Älskar att springa kring 12 när det inte är nå folk ute, går mycket lättare då. Därför jag passar på att göra det på helgerna. Nu ska jag se klart BB, sen borsta tänderna och sova. Godnatt!

Sunny Afternoon

Steg upp typ halv 12 och gick och la mig i solen direkt. Har legat där tills nu och bara myst på. Vet inte vad kvällen väntar, men nu ska jag gå och duscha eller nå.

You Make It Real

Musikcafé igår på Norrmalmia. Gick riktigt bra och banden var såå duktiga! Idag hade jag och Amanda muntliga nationella i engelska och det gick bra så nu är det över. Skööönt. Samhällsprov, svenska redovisning och en intervju till nästa vecka. Sen är det över! Ska vara ledig måndag och tisdag sista veckan för att vara barnvakt istället för Vickan när hon far utomlands.
Har städat toaletterna och nu ska jag kolla så att allt finns hemma till tacos som jag ska laga ikväll! Blir nog att vara med Vickan senare också.
Snyggingen jag ska vara barnvakt åt!

Free Fallin'

For ut och sprang, men det gick jävligt dåligt.. Kanske för att jag inte har sovit så bra inatt och för att jag inte hade ätit nå, men det sög ändå att det gick dåligt. Satt och försökte lära mig lite om de olika partierna till samhällsen, men det slutade med att jag for till stan med mamma. Nu är jag hemma igen och ska försöka göra nån nytta här i livet! Nä, men ska typ se serier eller nå, haha.
Typ jag i morse... tur att jag har sovmorgon till 11.30 imorn!

Home

Hemma från hajken nu. Var grymt kul, har inte skrattat så mycket på länge! Och då skrattar jag ofta. Nu ska jag chilla ett tag sen ska jag försöka he mig ut och springa en liten runda. Missade ju träningen igår och kommer missa den imorn också så jag har lite att ta igen!

Fast Car

Blev inget Mary-Kay, så då har jag ju tid till att packa och göra i ordning till hajken! Måste ladda filmkameran till imorn. Börjar dock inte förrän 13.30 så det är ju lungt. Nu ska jag försöka göra nån nytta här i livet. Hörs.

Is Anybody There

Har varit duktig idag. Började lite på mitt projektarbete som jag ska göra under sommaren. Måste visa Carina vad jag ska göra så bäst att börja med det för nu är det inte länge kvar av skolan! Sen gjorde jag klart dom där jävla hemuppgifterna till hälsopedagogiken. Såå skönt att ha dom gjorda. Började även plocka fram till hajken på tisdag för imorn ska jag på Mary-Kay hos Fia så hinner kanske inte så mycket då. Nu ska jag se NCIS:Los Angeles och kanske klura lite mer på projektarbetet!
Drömde förresten att jag såg det sista OTH avsnittet och jag började gråta efter att ha sett typ 5 minuter sen slog jag av det, haha! Nu vill jag verkligen inte se det..

We Run The Night

For ut och sprang 00.09 efter att jag hade varit med Vickan. Sprang en liten kortare runda eftersom det blev så sent. Var hemma 00.36 och det blev drygt 4,5 km! Spang hela vägen och det kändes som att jag hade ett bra tempo i början, men det blev lite jobbigare i slutet så det blev kanske inte den bästa tiden, men det ska förbättras!
Rundan för kvällen.


Whistle

Hemma från en mysig kväll med bad och mycket prat! Dom är fina mina kompisar.

If This Was A Movie

Blev ingen spa-dag med Fia, blev stan istället med Vickan och Myra. Trevligt, trevligt! Nu ska jag, mamma och pappa snart in till stan och äta igen, sen blir det bad i munksund. Kommer bli mysigt!

That Should Be Me

Åt middag hos mormor och Berra idag. Rökt aborre, så grymt gott!! Sen for jag på träningen och det gick ganska bra. Luften tog slut typ tre gånger, men det var bara att försöka fortsätta. Städade i en timma när jag kom hem så nu är mitt rum skinande rent! Iaf en dag eller två, hehe. Funderar på att ta mig nå att äta och se lite serier.
Imorn ska jag till Elin Å och bada med mina fina tjejer. På dagen kanske det blir spa-dag med Fia, får se om vi hinner!
Haahaha.. åh skulle vilja ha en!

Just So You Know

Ska gå och ta mig en dusch, sen far jag till SofiaW och chillaxar ett tag med henne! Ska förmodligen vara med Vickan ikväll. Hade ju förresten nationella idag och det gick inte så bra. Tyckte att det var svårt! För övrigt så blir det lax till middag, mummmms säger jag bara!

Awesome

Nyduschad, sitter i sängen och försäsongens första träning är nu avklarad. Bestämde mig för att vara med även fast jag fortfarande är krasslig. Sitter och hostar, men det var det värt! Hoppas bara att jag blir frisk nu så jag inte missar nå. Nästa vecka har vi dock hajk och musikcaféet så jag missar båda träningarna men det ska jag ta igen hemma! Nu ska jag slå på ett NCIS:Los Angeles avsnitt och göra i ordning lite honungsmelon till nationella imorn. Får väl se hur det går..

Secrets

Satt kvar lite på skolan och bad Carina om hjälp med hemuppgifterna som ska in nästa vecka. Somnade efter maten kring klockan 6 och råkade sova i två timmar så nu kommer jag aldrig kunna somna.. Har dock varit duktig nu och skrivit nästan två sidor om dom där jävla hemuppgifterna!!! Men nu orkar jag inget mer och ska se klart NCIS:Los Angeles avsnittet jag råkade somna till, hehe.
Hade även läxförhör idag och det gick väl sådär. Kunde inte sista frågan så jag chansade. Får väl se hur det går! Jim har gjort klart sin kanot nu så jag tog lite bilder på den igår! Grymt snygg får väl se om den flyter.


Wild Horses

Sitter hos Amanda på mossen nu och väntar på att hon ska äta klart. Sen ska vi till Challenge och se hockey med Anna, Elin och Linnea. Kommer bli mysigt!

Cottonface

Satt på facebook och det slutade med att jag och Amanda spårade på chatten.. Haha, vet inte hur länge vi satt men kul var det då. Nu ska jag lägga mig och sova. Imorn är det kort dag, slutar kring 10 tror jag. Jag och Bea ska försöka sälja några av våra UF böcker och sen på kvällen ska jag vara med Amanda, Anna, Elin och Linnea. Kommer bli så himla mysigt!!! Godnatt.

Bromance

Hoppas fortfarande att jag hinner bli frisk till nästa vecka! Idag skickade jag och Amanda ett mail till en skola i England. Får väl se om vi får något svar eller inte. Ska chilla framför lite NCIS:L.A. Känns som att det är allt jag gör nuförtiden. Chillar. Tar det lungt. Gör ingenting. Det är för att vi inte har nå handbollsträningar och för att jag är sjuk så jag kan inte träna.. Känner mig tjock och vill bara fara ut och springa! Låt mig bli frisk nu.

Losing My Mind

For hem från skolan idag för jag mådde inte nå bra. Åh, vill bara bli frisk speciellt eftersom försäsongen börjar nästa vecka. Vill verkligen inte missa början, då kommer jag ju aldrig att orka. Somnade kring 12 och sov i typ 2 timmar. Sen pallrade jag mitt feta arsle till att göra bort NK-frågorna som ska in på måndag. Försökte gör hälsopedagogiken också men det var så svåra frågor och jag vet inte vad jag ska skriva..
Fick även det vi ska sälja med klassen. Typ grillolja. Bara att höra av er om ni vill köpa! Hehe, för jag har ju sååå många läsare;) Nu ska jag se lite mer NCIS:Los Angeles och tycka synd om mig själv.
Gogrilla!

Call Me Maybe

Var i Böle och firade Josefine och Regina igår. Riktigt roligt, bara lite tråkigt att dom flesta far ut. Eftersom jag är ett litet oktoberbarn så tar jag mig ju inte ut men sånt är livet! Efterfest blev det med pappa. Han hade pokerkväll så jag stannade uppe och såg när dom spelade klart. Gick och la mig kring 4 tror jag! Vaknade klockan 11 och det gick ganska lätt att stiga upp. Bastade ett tag och försökte göra lite läxor men det gick inte så bra.. haha. Nu ska jag se lite NCIS:Los Angeles.
Tog faktiskt lite bilder med mobilen igår. Dom är inte så bra, MEN DET ÄR ALLT JAG KAN ERBJUDA DENNA AFTON! Haha.. William!!!

Happy Birthday

Felice fyller ju faktiskt 18 år idag så GRATTIS till dig sötis♥ Hoppas du har en bra födelsedag!!!

Friday

Var ute och körde mammas bil en sväng idag med! Pratade även om One Tree Hill på engelskan och det gick riktigt bra. Vi var ju bara tre stycken i min grupp så det var lungt. Ska göra tacos till middag, bjuder pappa, jim och Marie för mamma far till Umeå ikväll.
Imorn är det också middag med Elut och Murray sen fest i Böle för Jossan och Regina. Kult. Nu ska jag se lite BB och ta mig något att äta. Åt ingen lunch så jag e höööngri.

Ett Fel Närmare Rätt

Hade NP i engelska idag. Gick väl sådär.. Hade slut på ord i slutet. Menmen det går som det går! Har varit ute och övningskört mycket idag. Först med mammas nya bil och den är så grymt skön att köra!!! Vill ha den. Sen for jag och pappa och tränade på att backa och parkera. Vill ha körkort nu! Åh, längtar som bara den. Är redan nervös..
Tror det här är den. En till Opel till familjen!


Så nu är denna skönhet min och Jims! (Fast vinröd)


So Sick

Hade feber igår så låg i mamma och pappas säng hela dagen och såg antingen på TV eller sov. Min hals höll på att ta död på mig. Det är lite bättre idag, tror inte att jag har feber längre men är fortfarande väldigt förkyld. Stannade hemma för att vi har NP i engelska imorn så tänkte vila upp mig lite så jag orkar sitta och skriva prov i några timmar! Är nervös.. Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och kanske försöka få lite skolarbete gjort om jag orkar!

RSS 2.0