Empty

Har suttit och pluggat i några timmar nu. Det firar jag med honugsmelon och en film! Mysigt.
Detta har jag spenderat min kväll med!


It Will Rain

For ut och sprang i typ 30 minuter. Gjorde några övningar för knäet och magen också. Skönt var det, även om det var jobbigt! Ska laga mat på ett tag. Idag blir det lövbiff med pommes, grymt gott. Nu blir det lite mer OTH, är inne på säsong 8 så snart är jag på sista säsongen!!!

Love Alone

Ligger i sängen och äter lite karra.. Är dålig på att undvika det, men det är ju så gott. Ska försöka röra på mig idag och sen måste jag plugga. Måste verkligen ta tag i det! Så min kväll kommer bestå av plugg.. Nu blir det iaf OTH.

You're Beautiful

Var med Marie, Sussi, Vickan och Elin ikväll. Vi åkte lite bil och planerade vår resa till Kåbdalis nästa helg. Längtar! Nu ska jag se lite OTH och sen ska jag sova som en bebis. Ses på fezt.

Felice

Detta er min ven Felice. Hon e snell, rålig och soet. Tycker om henne för hon e awesome.

I Swear

Slutade typ 12 idag så jag åkte hem sen for jag och klippte mig. Lite skillnad blev det allt, men nu är det iaf fräscht! Ska vara med Marie, Elin, Vickan och Sussi ikväll. Vet inte vad vi ska göra så vi får se vad som händer. Nu ska jag gå och göra en smulpaj till efterrätt. Det blir pasta och fläskfilé till middag, mummmms!!
Och idag fyller Anna 18 år så GRATTIS finaste Anna! Hoppas du får en riktigt bra födelsedag!♥

Breakeven

Var ju hos Anna igår och sen var det träning efter det! Det blev lite plugg, men jag måste plugga i helgen till NK-provet.. Hann knappt komma hem idag så for jag och mamma till stan och köpte nya springskor och lämnade tillbaka en av jackorna som vi köpte. Fredag imorn och jag längtar! Ska klippa mig och få umgås med mina fina♥ Nu ska jag sova. Nattinatti.

Look After You

Sitter just nu hos Anna och väntar på att hon ska komma hem. Hon slutar strax efter tre så jag är själv här ett tag. Funderar på om jag ska ta en pn eller gå ut på altanen ett tag om det fortfarande är soligt! Sen ska vi ju ta tag i plugget. Får se hur det går för min del.. Jaja, nu ska jag hitta på något roligt.
Bea fyller ju 18 år idag, så GRATTIS!!

White Blank Page

Ligger i soffan under min mysiga filt. Orkar inte göra någonting. Slår på ett OTH avsnitt och funderar på om jag ska basta.

The Funeral

Sitter och lyssnar på musik. Måste ta tag i lite läxor, men jag ids inte.. Fick förresten tillbaka våra hälsopedagogikprov idag och jag fick mvg! Väldigt nöjd med tanke på att jag inte pluggade så mycket. Men det var inte det svåraste provet vi har haft heller. Ska nog slå på ett OTH avsnitt eller två.
Ikväll är det träning och Marie ska följa med och prova på första gången på typ 3 år eller nå. Ska bli kul!

On A Lonely Night

Var med Marie, Sussi och Vickan igår efter middagen. Det blev att vi färgade Marie och Vickans hår och bara mös på. På vägen hem i bilen skrämde vi upp varandra så mycket att jag sov hos Marie i natt. Vi steg upp, skjutsade Andreas till stan, for på Max och åt frukost, for hem, gick ut och gick med hundarna och sen hjälpte hon mig att fixa spotify unlimited! Så nu har jag det i 6 månader, great! Nu ska jag chilla resten av dagen!
Lite dåliga bilder.. Tagna med mobilen!

Storm

Har varit hos Vickan hela dagen. Satt ute och grillade med hennes familj och körde lite fyrhjuling. Myys. Nu sitter jag och väntar på att middagen ska blir klar. Vi ska äta oxfilé och jag längtar!!! Mummmms vad gott. Tills dess blir det att chilla.

To Be With You

Kom nyss hem från bion. Grymt bra film!! Grät en skvätt och fick ett skrattanfall när det inte passade.. haha. Orkar inte med mig själv. Tror jag ska se BB eller OTH sen ska jag sooovaa för imorn blir det grill med Vickan och kanske Marie. Mys.

How We Walk

Har varit riktigt duktig idag. Städade toaletterna, dammtorkade, dammsög, vaskade och bydde sängkläder. Jag e best. Sitter hos Marie nu och väntar på att hon ska göra sig klar. Vi ska börja bege oss mot stan på ett tag. Den börjar kl 9 tror jag. Kommer bli awesome. Nu ska jag göra nå annat ett tag. Hejs.


Längtar till sommaren, vill bli brun!!! Nog för att jag blir mer röd..

 


The Cave

Var hos Berit idag och kollade på mina tånaglar. Har så ont för dom går sönder hela tiden... Ikväll ska jag som sagt på bio. Mysigt! Innan det ska jag städa toalettera, städa mitt rum, se BB, äta lunch, äta tacos till middag (längtar), chilla på och bara vara.
Tog bort lösenordet från bloggen nu också. Hehe, framsteg eller?!

You Said Goodbye

Har varit och sett hockey med laget idag. Riktigt kul! Munksunds damer spelade och dom var grymt duktiga! Vinst med 3-1.
Var och simmade i morse med världens bästa Sofia. Saknar henne lite. Var så länge sen vi gjorde något.. Men det ska ändras någon dag. Hade ju prov idag också och det gick väl sådär. Hade ju som sagt typ inte pluggat nå, men jag får skylla mig själv.
Bio imorn med Marie, Elin och några av deras klasskompisar. The hunger games. Den verkar riktigt bra, det ska bli kul! Nu ska jag sova. Godnatt.

Imagine

Var på stan med mamma idag och köpte en ny jacka. Vet dock inte vilken färg än så vi köpte båda så jag kan bestämma mig! Taaack ♥ Nu ska jag se BB, sen ska vi till stan igen på kalas hos min kusin som fyllde 16 år i måndags, så grattis i efterskott!!! Måste plugga också har prov imorn och har inte börjat än.. hehe.
Var ju även superduperduktig och steg upp halv 6 i morse och for och simmade i Öjebyn med Sofia och Josefine. Simmade 50 längder och det var riktigt skönt. Bra start på dagen och jag har varit pigg och glad hela dagen. Kan även ha att göra med att jag, amanda, julia, felice och jonte for och åt på blå ängeln. Grymt gott. Nu måste jag försöka sätta igång och göra nå!

Streetlight

Måste göra lite skolarbeten idag också, men jag orkar inte! Ska mysa ner mig under min filt och se lite OTH medan jag laddar ner nyaste avsnittet av PLL.

Sleep Away

Åh, jag är så trött! Somnade på bussen på väg hem från skolan. Funderar på att lägga mig och sova under min nya filt som mamma köpt åt mig idag! Tack ♥
Måste göra lite skolarbeten också... Meeen, just nu ska jag slappa ett tag för jag orkar inte ta tag i det!
Hur mysig som helt!


All This Way

Hemma efter en dag i malmberget. Fick avsluta säsongen med en vinst och vi spelade riktigt bra! Gjorde 9 mål, 4 på straff, gode nice. Älskar vårat lag! Nu ska jag se serier.

Stronger

Åt en riktigt god middag. For till valls. Eldade och åkte bobb och madrass. Stressade hem. Duschade. For till Luleå. Såg Maries pojkvän spela fotboll. Drog på Max. Köpte en glass. Gled hem igen. Skickade in bokanalysen. Nu ska jag sova. Godnatt.
Middagen - blev ingen efterrätt, vi var så mätta!


Valls


Amazing

Sitter och försöker skriva klart min bokanalys. Vill skriva mer, men vet inte vad jag ska skriva.. Sitter även och väntar på att kycklingfiléerna ska tina för jag ska bjuda Marie och Elin på spontanmiddag ikväll. Kommer kanske en bild sen! Ska göra en enkel trerätters.
Förrätt: Toast
Varmrätt: Kyckling inlindad i bacon med pommes frites
Efterrätt: Smulpaj (jorgubbar)
Inte så speciellt, men alltid något. Hehe. Nu ska jag röra på fläsket och sätta igång!

Some Nights

Gick lite segt för mig idag på träningen och sen knäckte jag till min onda tumme. Men det är ju torsdag så jag är inte direkt förvånad, gör alltid illa mig på torsdagsträningarna.. Nu ska jag försöka skriva lite på min bokanalys till engelskan så jag inte behöver sitta och skriva på den hela min lediga dag imorn!
Amanda klarade ju körkortet idag, grattisgrattis!! ♥

One Thing

Fick helg typ halv 3 idag! Ledig imorn, sååå skönt. Ska snart till farmor och äta palt och skriva på min bokanalys, sen blir det träning.

Shout It Out

Har varit ute heela dagen idag! Det var snö och is-dagen för frejanerna (vi som går i freja), grymt kul och skönt. Har suttit och skrivit på mina uppgifter från praktiken som ska vara klara på fredag. Nu ska jag se BB och sen ska jag ta mig något att äta, sen blir det träning ikväll som vanligt.

Laughing Over Here

Hahha, sitter och skrattat irl när jag ser och läser dom här!!!


Just A Little Bit

Har just sett BB och väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag sätta igång med plugget! Ska börja på min engelska bokanalys och skriva på mina praktik uppgifter. Får se om jag har tid över till något annat.
Hahah!



Cry Me A River

Har sett serier hela dagen idag och gråtit... Alla avsnitt jag har sett idag har varit så sorgsliga! Har även varit duktig och tvättat mitt knäskydd som luktade väldigt äckligt. Sitter och ser BB nu och sen ska jag sova för imorn är det skola. Anna följer med mig hem och jag ska försöka hjälpa henne med matten och göra lite egna läxor.

Mirror

Var ute i solen ett tag på förmiddagen. Har inte gjort någonting alls idag. Sett OTH och bara chillat. Sitter och suktar efter dessa halsband! Vill så gärna ha dom.

She Doesn't Mind

Hade vattengympa istället för vanlig handbollsträning igår. Grymt roligt! Idag ska jag baka något gott. Blir nog bullar eller chokladbollar, kanske båda om jag orkar. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske vara med Vickan ikväll. Ska även flåda som fan i helgen för efter lovet ska jag bli nyttig igen eller försöka iaf, hehe.
Sitter och kollar på resor och vill fara utomlands nu!!!!!

Peace

Var inne på Annas blogg och såg en film som hon hade lagt upp. Det handlade om "invisible children" och jag tog mig tiden till att se hela filmen och det var verkligen värt det. Hamnade sedan på hemsidan kony2012.com och sedan på invisiblechildrenstore.myshopify.com där de säljer saker för att sprida informationen vidare. Såg ett halsband och har suttit på google och kollat på en massa fredshalsband där. Vill ha dom! Speciellt den med blå ask.
<

Drive By

Hemma efter en heldag på havsbadet med Vickan och Myra. Grymt kul! Nu blir det att glida bil med Marie. Ska även bada ikväll med laget, typ vattengympa eller nå. Kommer bli awesome.

I'm All Over It

Har gjort ny design här på bloggen och jag blev gode nöjd. Tryck F5 om det inte syns! Igår var jag och Sofia på bio och såg "This Means War". Grymt bra film och lite ögongodis är ju aldrig fel, hehe. Killarna var riktigt snygga och vi har kommit överens om vem som ska ha vem! Nä, men den var riktigt bra och jag vill se den igen.
När vi kom hem till Fia såg vi lite disneyfilmer och det slutade med att båda somna så vi gick och la oss kring 12. Kom hem för ett tag sen och har suttit och gjort klart bloggen!

Huvudpersonen i filmen, haha.

A Beautiful Mess

Sitter hos Sofiaw och lyssnar på musik medan hon gör sig klar. Vi ska på bio ikväll, eller vi ska fara på en timma. Så innan det ska vi äta och bara prata. Det var ett tag sen vi var med varandra, så vi har suttit och pratat ganska mycket redan.
Somnade typ klockan 5, hehe. Hade en riktigt trevlig kväll med Louise, Cajsa och Julia. Oj vad vi har skrattat. Det var natthumor på hög nivå!


Stronger Than Ever

Sitter i min röda fotölj efter en heldag ute i solen, med Marie och Vickan. Vi grillade lite hamburgare och chillade, sen drog vi på lösviktshuset och köpte lite gotta. Har varit riktigt trevligt! Var även upp på taket och tog lite bilder. Ikväll efter träningen blir det att basta med Louise och Cajsa och efter det drar vi till Louise och har sleepover! Mysigt värre.
Bilder från idag
















Living The Good Life

Kom nyss hem efter en kväll med mina fina. Först med handbollslaget och sen med Marie, Vickan och Sussi. Vi var och grillade, åkte madrass och bob på valls. Jävligt kul! Jag åkte bob i mittenbacken och gled nästan fram till bilen, gode nice. Vann dessutom mot Boden med 21-17, jag sög dock men vi vann ju så det gör ingenting. Morgondagen är formodligen full av äventyr som vanligt.
Vill ha en iphone...

Winter

Det är ett tag sen jag skrev, men jag har inte orkat! Har spenderat hela dagen ute och grillat med Marie, Vickan och hennes familj. Det har varit riktigt mysigt! Jag och Vickan körde även lite fyrhjuling.
Lite bilder från idag!





RSS 2.0