In The Open

Var och lunchade med Sofia, Ida och Amanda på stan idag. Åt en skagentoast och det var grymt gott. Ikväll ska jag vara med Elin och Vickan. Får väl se vad vi hittar på för episkt.


Merry Christmas!

God Jul! Snart är denna dagen över. Släkten har precis åkt hem så nu blir det bara att ta det lugnt resten av kvällen. Kanske åker och kör lite bil och dunkar musik. Nu ska jag njuuuta av lovet! Är ju mitt sista jullov! Meeen det betyder ju att skolan snart är slut och studenten kommer bli gryym :D
Zez på fiesta eller i skogen eller kanske du ser mig ut genom ditt fönster, vem vet?!

FML

Hade planerat upp hela min dag, men det sket sig när mitt knä typ hoppade ur led på idrotten. Spelade hockey bockey (precis som Jim gjorde när hans knä for åt fan) så har spenderat 2 och en halv timma på sjukhuset. Familjen Lundström ska verkligen inte spela det! Mina barn kommer aldrig få åka skridskor och om dom har tänkt det ska jag så fan tejpa åt knänen så dom inte kan röra sig.
Men det visade sig att det inte var särskilt farligt.Jag har lite ont och kommer inte få träna på två veckor, vilket suger.. Meeen det är bara att vara glad över att det inte var någon större skada så min handbollskarriär är över men det suger ju såklart ändå! Så får väl se hur det blir imorn. Var meningen att det skulle bli fest, men det kanske blir nyktert för min del.. Får ju dock bada jacuzzi innan iaf, så det är fortfarande något att se fram emot!

Here Comes The Sun

Hälsoresan på skolan idag. Var riktigt kul och tycker att alla ettor och tvåor var roliga som gjorde allt vi hade planerat! Mina jeans gick sönder idag så måste på stan imorn och köpa nya, hoppas bara att jag hittar några. Köpte en french när jag var och köpte lotter till farfar som fyller år idag. Grymt gott var det. Love it.
 
 
Och ja, jag har en finne i pannan.
 
 
 
 
 

Mistletoe

Tränat, duschat och nu ligger jag i sängen. Mycket att göra i veckan, men snart är det lov och det kommer firas in på bästa sätt med mina finafina vänner!! Längtar redan till på fredag. Har förresten varit duktig och köpt några julklappar idag! Nu har jag bara min morbror kvar och har inte riktigt bestämt vad farmor, farfar, morfar, ulla, mormor och berra ska få. Men det ska vi nog lösa! 

Strangers Like Me

Gör allt för att undvika att skriva mitt APU arbete. Vet verkligen inte vad jag ska skriva. Tur att det är lov snart! Ska börja fundera vad jag ska köpa för julklappar till alla, ska nog på stan med Sofia imorn. Har inte köpt en enda än, hehe.

Black Betty

Har varit dukkti och skottat uppfarten efter en kort skoldag. Är dock trött i sinne för jag somnade klockan 2 inatt. Kunde inte sova före det! Hatar det... Så tänkte ta mig en PN på en timme eller två.
 
Bjussar på lite bilder från min 16 megapixel webcam.
 



Ser snart ut så här!

 

Little Things

Jag har världens finaste vänner! Igår var det turnémiddag med Amanda, Sofia och Ida. Allt var såå grymt gott och jag hade världens mysigaste kväll med dom fina tjejerna. 
Idag blev det att äntligen dela ut alla jävla julkalendrarna med Anna, Elin och Linnea. Gjorde en favorit i repris och lagade köttet som vi åt igår på turnémiddagen och det blev lika gott idag. Efter lite mys på Nodo åkte vi till Alter och hängde med tre härliga pöjkar. Har skrattat i sinne (som vanligt då?!) och jag kan säga att min helg är fulländad. 
 
•Turnémiddag
•Favorit i repris

YEAH

Vinst mot malmberget med 31-13! Grymt skönt efter en riktig laginstats!!!!! Alla var jävlat kung. Älskar mitt handbollslag. Nu ska jag bara mysa, precis som vanligt med andra ord..!

RSS 2.0