2012-10-25

Idag är ingen vanlig dag, för idag har jag tagit KÖÖÖRKORT!!!!!!! Så grym glad och det är sååå underbart! Äntligen säger jag bara. Sen att vi vann derbyt mot Lillpite var ju inte heller så dåligt :D En riktigtriktigt bra dag med andra ord.

En mindre bra sak är att vi har historia prov imorn och jag har inte ens kollat på det.. Hehe, så är det när man prioriterar! Men jag ångrar det verkligen inte. Körkortet var lätt värt det. Nu säger jag godnatt. Ses.

22/10, 10.22

Blev överraskad av att Ida, Amanda och Sofia kom på besök när jag satt och åt middag! Ni gjorde verkligen min dag och jag har skrattat lika mycket som jag alltid gör med er! Nu är det bara att tagga upp till lördag som gäller! Längtar som bara den!! Fick rosor, en tomat och en munk av dom. Så söta dom är!! Ses. Nu blir det sängen.
 
Ni är bäst♥
 
Rubriken är ju btw det datumet och den tiden jag är född. Lite cool är jag ju. Är inte riktigt som alla andra!

If You Could See Me Now

Vinst mot Kiruna efter en riktigt jävla kämpar- och laginsats! Speciellt med tanke på att vi hade två stycken som hade stukade fötter och en målvakt med dålig armbåge. Stukade tummen lite halvt och fick en knuff så jag landade på svanskotan/ländryggen så det känns lite nu men det går nog över! Ska ta det lugnt i kväll och hoppas på att jag får lite plugg gjort. Får väl se hur det blir med det.. Aja, nu är det mat. Hörs!

Demons

Går inte bra nu... Får se hur det går på provet imorn, har iaf lagt ner plugget nu för det går inte nå mer! Kommer inte gå som jag vill. Var till mormor en sväng med pappa och bytte däck på toyotan sen blev vi bjudna på fika som vanligt! Gött. Nu ska jag lägga mig och sova och försöka suga åt mig allt jag har läst i nk-boken ikväll. Åhhh orkar inte just nu!!!!!!

Not With Haste

For till vårdcentralen direkt efter praktiken och tog sista gardasil sprutan och hämtade ut medicin. Sen for vi till Ica och hämtade ut ett paket som jag hade fått - mitt nya knäskydd!! Niiice. Blev grymt glad. Sen blev det att fara till mormor och byta däck. När vi kom hem lagade jag middag och nu ligger jag i matkoma och ska försöka plugga lite. Träning sen. En rätt bra dag med andra ord. 

Thinking Of You

Har inte gjort många knop idag. Sov så grymt gott i natt. Var ute och gick en sväng mitt på dagen och sen har jag suttit vid datorn resten av tiden. Läste lite i engelskaboken och försökte börja på nk:n men det gick inte så bra. Nu blir det sängen! Som tur är så har vi praktik imorn istället för skola. Ska mysa med alla barnen på förskolan! Ses.
Lätt värt 5 cent! Söööt. 

The Dreamer

Att komma hem från Umeå med två vinster är ju inte helt fel! Spelade dock bara första matchen. Där blev det vinst med 15-24 och sen vann u21 med 22-23! Sweet säger jag bara. Är så himla trött så jag tror jag ska lägga mig nu. Godnatt. 

Man In The Mirror

Idag fyller min finafina vän Elin 18 år. Grattis till dig♥ 
 
 
Själv sitter jag och ska försöka plugga in i det sista. Men tror jag ska lägga mig och sova snart. NK-provet är ju inte förrän sista lektionen imorn så jag hinner ju sitta och läsa under dagen, hehe. Man är nu duktig som väntar till sista sekund med att börja plugga.. 

Little Talks

Min fina, underbara vän sooofiaw kom in till stan och hyrde film med mig till ikväll. Sen blev det en macka från Subland till lunch och en massa prat på det. Åt nyss trerättersmiddag igen, eller väntar på efterrätten men hur tur har jag inte som blir bjuden på det två dagar i rad?! Fast vad är oddsen att få efterrätt två dagar i rad första veckan jag försöker vara nyttig??? Hur jobbigt är inte det på en skala ett till tio? Meeeeen, det ingår ju i maten så det är okej, visst då? Hehe. Nu längtar jag bara tills Fia kommer hem så vi kan fara till OKQ8 och vänta på att Josse ska sluta jobba och sen ha filmmys. Kommer bli en bra lördagkväll. 
 
#trueshit
 

Before The Morning

Sov hos Amanda igår efter vår kända turnémiddag. Förrätt hos Bea i Jävre, varmrätt hos Sofia på Djupviken och efterrätt hos Ida på mossen. Sen en french hotdog på det. Riktigt jävla gött var det. Sen att jag skrattade hela kvällen gjorde ju inte det hela värre. Dom är allt fina mina vänner ♥ 
Sov hos Amanda sen och det var lika mysigt som vanligt. Älskar att vara med den tjejen. Att sova på madrassen på hennes golv, dricka apelsinsaft med is från ismaskinen, se vänner och dricka te. Skratta i sinne, driva med varandra och hennes mamma om internskämt. Jag gillar familjen Eriksson, dom är så roliga. Trivs på Mossvägen 6+6. 
 
Har dock inga bilder att bjuda på för min mobilkamera suger. Alla andra tog kort, men dom har inte kommit ut någonstans så de kanske kommer nån annan dag! 

I Will Wait

Fick nk:n och engelskan gjord igår så jag kunde lämna in det idag. Kvalitén kanske inte blev den bästa, men sånt är livet när man skjuter upp allt till sista sekund och datorn inte funkar. Idag har min dag varit bättre än igår. Hade badminton på skolan och jag vann över Ponte! Yeeiii, det var mitt mål med hela lektionen. Var med med mina fina vänner Sussi och Elin ett tag också om allt möjligt och sen handbollsträning på det. Är gode slut med andra ord så nu blir det att sova och imorn är det middag på schemat! Sweeeet. Denna fredag går forhoppningsvis fort!
 
 

Down

Hälsar på Amanda på mossen, dricker te och försöker få lite skolarbete gjort. Går inte så bra. Har skrivit fyra meningar på typ 40 minuter. 
Känner så här just nu..

Reminder

Sitter och försöker fundera ut vad jag ska skriva på min inlämning på nk om nervsystemet. Går inte så bra. Har sovit både igår och idag efter skolan. Måste vara nå fel på mig för vi har inte ens långa eller jobbiga dagar, ändå är jag typ slut i huvudet när jag kommer hem.. Ska fösöka plugga lite mer innan träningen. Får väl se hur det går, har ju några serier som jag kan se hehe. 
Fick ju träffa min finaste Fia på bussen idag också! Har inte träffat henne sen innan jag for utomlands!!! Har saknat henne. Meen ska försöka få lite ensamtid med henne nån dag, men vi har ju båda så stressade och fullpacka scheman. Visst då?!?! Eller hur var det nu igen..? 

 

RSS 2.0