Boom Boom Pow

Blev fotboll i Rosvik och sen en sväng på PDOL igår. Åkte virvelvinden för att tagga upp för imorn och på lördag. Låg ute i solen ett tag idag sen har jag hunnit vara med Fia ett tag sen kom Amanda och jag kom nyss hem från en biltur med Marie. Imorn blir det förfest med mina fina tjejer. Nu ska jag sova i hopp om att tiden går liite fortare! Godnatt. 

Little House

Jag och Marie sov på stugan i natt, så jag har äntligen fått grilla min första korv i öppenspisen och sovit på övervåningen! Låg ute och solade på stugan när vi vaknade och det var grymt skönt. Hoppas på bra väder i helgen! Sussi, Vickan och Mikkis var med oss på kvällen så vi satt och surrade hur mycket som helst. Idag blir det nog dollar med Amanda och sen kanske fotboll ikväll om vädret tillåter. 

Hurtful

Åhhhh, jag har sååå mycket träningsvärk i mina ben!! Tror jag dör.. Fy. Åkte in till stan med Jim och Marie idag för att köpa PDOL-biljetter så nu är det gjort! Ska nog vara med Marie, Vickan och Sussi ikväll. Har inte så mycket mer att säga. Ses.

Dynamite

Blev inte IKEA idag för Fia är sjuk.. Krya på dig! Försäsongen börjar om ikväll och jag har inte tränat på två veckor eftersom jag har varit sjuk, så jag kommer att dö ikväll. Menmen, det ska bli skönt att kunna börja träna igen! 

The Call

Det blev middag på Pentryt idag. Åt en black and white och det var grymt gott! Imorn blir det IKEA med fia. Kommer bli kult! Träffar henne så sällan nu för tiden så nu hinner vi umgås lite. Kultkult. Ses.

Can't Stop Now

Idag var det Norrfjärdensmästerskapen så jag och Elin for till Norrvallen och kikade lite fotboll. Efter det for jag till Lilla Granholmen och spelade lite med Tova. Jag vann första matchen! Sen förlorade jag resten.. Meen jag får träna upp mig och möta henne nån annan gång! Vet inte vad som händer ikväll. Får se vart världen tar mig.

I Don't Want To Be

Blev middag med grannarna. Riktigt gott, speciellt efterrätten - färska jordgubbar och grädde! Har längtat efter det. For till Elin Åkerlund sen och var med några tjejer från klassen. Mysigt var det och trevligt att få träffa mina fina vänner. Nu ska jag sova. Godnatt.

Stay

Igår var det utvärderingsmöte om handbollsskolan på lilla granholmen. Mysigt var det. Vi blev bjudna på korv och glass sen blev det match mellan mig och Tova. Vi stod och slog på en boll som är fast i ett snöre som man ska få att snurra runt stolpen. Förlorade alla matcher.. Ska ha revansch nån dag! 
Blev barnvakt till Bagge idag, så nu sitter jag här och filosoferar medan han sover. Vi hörs.

La La Love

Det blev en heldag på Grönan för mig och Elin idag! Sussi kom när hon slutade jobba och sen bestämde vi oss för att grilla till middag. Grymt gott blev det! Är man grillmästare så är man. Vi for till Näsudden med chokladfodue och jordgubbar. Sen blev det PHB och lite fotografering. Haft en såå himla trevlig dag och kväll  med mycket skratt med mina finafina vänner! Tycker om er. Nu blir det sängen, godnatt!
 
Bilder från idag
 

I'm Ready

Var i Skellefteå idag. Köpte mig två tröjor och en klänning så jag blev rätt nöjd. Somnade ute i hammocken när jag kom hem och höll på att svettas ihjäl när jag vaknade! Skönt med lite värme. Var i fjörn en stund med Sussi också efter att ha åkt lite Jaguar.
Har sett Transformers 3 nu och den var riktigt bra! Rekommenderar alla dom filmerna. Vill också ha en robot.. Nu blir det sängen! Godnatt.
 
Vi har fått 2 liter jordgubbar idag! Ååååhh det är såååå gott!!! 
 

Washed By The Water

Bjuder på bilderna från min och Jims kanottur!
 

World Of Chances

Idag har jag varit större delen av tiden med Marie. Först for jag och hon till Sussi där det bjöds på lite fika. Sen nu på kvällen har jag hängt med henne och Elin på stugan. Blev lite flååd, hehe. 
Imorn blir det att stiga upp tidigt. Jag, Sussi och Elin ska skjutsa Marie och Adde till Skellefteå för dom åker utomlands imorn. När vi har lämnat dom så blir det att gå på stan för oss andra och bara chilla. Kommer bli en bra dag tror jag! Nu blir det sängen. Godnatt.
 
Ps. Det är Elin Lindbloms fel att jag har ögoninflammation om någon undrar. Ds.

Be Yourself

Följde med mamma till beijers och köpte stenar till vår bro. For även förbi Felice och lämnade hennes saker. Nu är jag hemma och ska snart iväg till mormor och Berra med Jim för att ta kort på han båt. Har inte sett den irl än.. 
Ikväll blir det middag på lilla granholmen och sen ska jag vara med Sooooofia. För övrigt så tycker jag fortfarande synd om mig själv.. Min förkylning blir inte bättre och jag tror att jag har en liten ögoninflammation. Jaja, "det som inte dödar det härdar". Adios.

War Sweater

Har legat och degat i sängen hela dagen framför TBBT. Föreslog middag på Golden Dragon vilket mamma och pappa tyckte lät som en bra idé. For till Fia ganska direkt efter det och pratade på ett tag. Kom hem för en stund sen och hade tänkt mysa mig ner framför en film. Blev dock riktigt sugen på lite One Tree Hill när jag sitter och lyssnar på War Sweater. Får se hur det blir! 
 
 
 
 

Bruised

Sov från klockan tre till sju. Det behövdes verkligen! Har tyckt synd om mig själv och sett Franklin and Bash och TBBT resten av kvällen. Nu blir det att sova ännu meeeeer, såååå jävla niiice. Får ju sova hur länge jag vill imorn, yeeeeeiiii!!!!!! Godnatt.

Knockin' On Heaven's Door

Hemma efter 5 dagar på handbollsskolan! Allt har gått bra, men det var många barn som blev sjuka vilket var ganska tråkigt. Dessutom har jag själv varit krasslig så det har varit lite jobbigt vissa studer, men barnen var så söta så det har inte gjort så mycket. Mycket skratt med alla andra ledare blev det också. Kan ju bland annat säga att jag sov i 40 minuter medan Cajsa och barnen dunkade musik hur högt som helst och dansade i samma rum, men jag märkte ingenting. Jag åt en morot som Cajsa hade tuggat sönder för 20 kr sen slickade hon på min svettiga fot för att få tillbaka tjugan! Det är inte bra när vi är med varandra för mycket och är lite uttråkade.. Det spårar alldeles för lätt. Nu blir det att sova ett tag tror jag. 
 
Skönt att vara hemma!

The End

Efter att har dragit ut på det i tre månader så har jag nu sett det sista One Tree Hill avsnitten någonsin! Jag önskar att jag kunde uppleva den här serien igen, som att jag aldrig hade sett den förut. Känslan att inte veta vad som egentligen kommer hända är underbar samtidigt som den är frustrerande. Man blir så inne i serien och vill veta hur deras liv kommer att se ut tills dom dör. Tänk att jag aldrig mer kommer att få se ett nytt avsnitt av One Tree Hill. Jag vet vad som händer i alla säsonger och kan en del repliker utan till. Jag vet att det låter töntigt, men det går inte att förklara känslan jag fick när jag hade sett ett nytt avsnitt. Jag kommer upptäcka saker som jag inte har sett förut om jag ser den igen, vilket jag förmodligen kommer att göra, men det är ändå inte samma sak. Men allt varar ju inte förevigt. Jag är glad att jag såg det och det var hur bra som helst. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om det här, men överlämnar det till de som inte har sett det förut. Jag rekommenderar det verkligen!
 
 
 
 
 

Crank It Up

Igår var det klassfest hemma hos mig. Sååå kul att träffa alla som kunde komma. Saknar dom så mycket! Städade innan jag gick och la mig så behövde inte göra så värst mycket idag.
Har varit på ettårskalas med Vickan hos Lina och Joffe annars har jag inte gjort så mycket idag. 
 
Bilder från igår
 

Not Afraid

Var barnvakt åt Bagge idag för Vickan är sjuk. Kul att man kunde vara ute idag när det var så bra väder dessutom! Hälsade på Elin ett tag och pratade på. Har städat lite sen jag kom hem och spelat cricket med Jim och Edvin. Nu blir det lite serier och sen sängen. 

Nighters

Hade möte om handbollskolan idag. Tog inte så länge så jag och pappa for till Roberts trafikskola och Piteå trafikskola och frågade lite om priser osv. Det börjar ju närma sig, sakta men säkert! Sen blev det sjösättning av Jims kanot. Den flöt och fungerade bra, men det blev ändå bad för mig och Jim.. Haha, det blåste lite väl mycket och det lite vingligt. Blev alltså bad med kläder med andra ord! Som tur var var det inte alldeles för kallt. Bilder kommer någon annan dag för jag har inte kameran just nu och imorn ska jag vara barnvakt så ska försöka att sova snart. Godnatt!

Shine

Sitter nyduchad i sängen efter att ha sprungit en mil! Tog 1 timme och 9 minuter ungefär. Fick gå några gånger på slutet för att jag fick magknip, men jag tog mig hela vägen iaf. Tiden får jag jobba på. Räknade ut att dom första 5 kilometerna tog ungefär 32 minuter och 36 sekunder och det är jag rätt nöjd med. Nu blir det att dö i sängen och imorn är det första mötet inför handbollsskolan! Godnatt.

So You Do

Blev en dag på stan med Elut idag. Mysigt var det! Blev mycket prat som vanligt och lite shopping för oss båda. Satt i solen och åt en mjukglass, såå grymt skönt! Hoppas att värmen håller i sig ett tag nu så det verkligen känns som sommar. 

I'm On A Boat

Fick just veta att Jim numera har en båt! Sweet. Hoppas bara att det inte tar allt för länge att fixa upp den!
 

All Star

For in till stan med mamma idag. Var tvungen att köpa nya jeans eftersom mina andra gick sönder igår.. Köpte även ett par örhängen på rea. Följde med Sussi in till stan en snabbis efter att jag hade kommit hem. Vi köpte lite frukt och choklad till kvällen som vi spenderade med mina fina flickor. Marie, Elin och Vickan. Elin klarade ju körkortet idag så vi var ute och gled med henne, GRATTIS♥. Men eftersom alla jobbar imorn så blev det inte så sent.
Imorn blir det att springa med Jim, något annat har jag inte planerat så får väl se vad som händer och fötter.
 
Äkta silver, för 65 kr på Ur&Penn. 
 

I Love It

Jag och mamma var hos Lina idag och gjorde naglar! Lite ovant men man vänjer sig ganska fort. Kul att prova ha lite längre och mer hållbara naglar! Nöjd cheeeyy. Sov en timma eller två när på eftermiddagen dessutom, hehe. Nu blir det att chilla ännu mer.
Mobilkamera..

RSS 2.0