Perfectly lonely

Sitter i min fåtölj och lyssnar på musik. Åt nyss en apelsin och drack nyponsoppa - min nya rutin. Fick tillbaka samhällsuppsatsen idag, blev lite missnöjd men nästa gång går det förhoppningsvis bättre! Ikväll ska jag inte göra någonting. Kanske baka något gott om jag orkar. Ska även skriva ett CV och ringa min bror. Annars kommer jag befinna mig i min röda fåtölj i mitt rum om någon söker mig.

All of my days

Gårkvällen spenderades hos Jossan med klassen och det var riktigt roligt. Spillde dock ut en grogg över hela mig och tappade min minttu i bordet så jag spillde ut lite av den också... Klantiga jag!
Idag har jag varit hos Fia i stort sett hela dagen. Vi har tagit kort till hennes fotouppgift och roligt har vi haft som vanligt! Lite bilder från igår och idag.
Jossans bilder





Bilder från idag





Alltid lika seriösa på bild









Vinst!!!

Vann mot Malmerget med 24-22 efter en riktig kämpar-insats från mitt underbara lag! SKÖNT! Cajsa är här och vi ska äta middag, fixa oss och sen är det klassfest hos JosseP. Missar dock gladiatorerna, men jag får ju umgås med min fina klass.

Friday

Äntligen fredag och kvällen kommer förmodligen att spenderas med Soooofiaw. Oj så kul vi kommer att ha. Vi har inte träffat varandra på länge och vi lär ha mycket att prata om! Vi kommer förmodligen få varandra att skratta tills tårarna sprutar. Längtar. Nu ska jag slå på en film eller nån serie.

Världens bästa och finaste! ♥

Transformers

Såg nyss Transformers 2 och även den var riktigt bra. Känns som att jag ser mycket film nu på senare tiden. De e najs. Ska ladda ner Bad Boys också och en massa andra filmer. Väntar bara på att de ska komma ut. Nu blir det serier och träning ikväll som vanligt. Match på lördag och klassfest på det!

Gavin DeGraw

Sitter i min fåtölj och lyssnar på Gavin DeGraw. Kom nyss hem från praktiken och det gick bra som vanligt. Mådde lite illa på morgonen, men jag bestämde mig för att fara ändå och efter frukosten så följde jag med barnen ut och vi var ute på äventyr i mer än en timma så det kändes lite bättre efter att ha fått lite frisk luft! Köttfärslimpa till lunch var kanske inte det bästa, bland annat eftersom vi fick det i skolan i måndags också... Men, men jag överlevde och nu sitter jag och dricker nyponsoppa, mumma!
Träning ikväll, annars händer det nog inte så mycket. Slår kanske på en film efter att jag har försökt skriva klart min bokanalys till svenskan. Ser dessutom att menyn har flyttat på sig, men jag orkar inte bry mig. Ska be Fia om hjälp på fredag när jag ska få träffa henne! Det var länge sen. Blir nog mycket skvaller, hehe! Längtar!


Sjuk

Var hemma från skolan idag. Har mått illa hela dagen. Hoppas att det går över snart! Har inte gjort något speciellt idag, läst lite i One Day, sett två filmer, lite OTH och TV. Såg Transformer och den var riktigt bra, vill också ha en robot!
På tal om annat så har mitt knäskydd gått sönder... Men mamma eller pappa ska ringa till Sunderbyn imorn och försöka fixa det. Dom är ju bara bäst! ♥
Nu ska jag se TV eller OTH sen ska jag sova och hoppas att jag mår bättre imorn så jag kan fara på praktiken och träna på kvällen!
Mitt knäskydd :(


Apeelsiiin

Måndag och skola igen. Kom hem kl 4, kokade nudlar och åt till ett första avsnittet av första säsongen av One Tree Hill. Bestämde mig för att börja om, hehe. Nu ska jag gå ut och gå ett tag och sen ska jag läsa One Day. Ska skriva en bokrecension på engelskan så jag måste läsa ut den! Kommer att avsluta dagen med handboll på TV 20.15 så jag kommer att vara i soffan med en apelsin i handen.

-

Igår var det middag i munksund hos Amanda med Felice, Cajsa, Elin och Jossan. Supergod mat och väldigt mysigt bortsett från att jag inte mådde så bra... Hade ont i huvudet, var trött, ont i magen och mådde illa. Det är gode jobbigt speciellt när jag inte vet vad det är. Har inte mått så bra idag heller och hade dessutom match mot Sollefteå. Det gick inte så värst bra för mig, men jag tycker att vi spelade riktigt bra och det var väldigt surt att förlora med två mål.
Har just sett Warrior. Grymt bra film det med! Grät lite vid vissa tillfällen, men jag är ju så töntig och börjar gråta för allt också. Nu ska jag göra en inbakad fläta på mig själv, äta apelsin och se Chuck eller någon annan bra serie. Har sett klart alla Franklin and Bash avsnitt så nu väntar jag på säsong 2. Dryyygt!!


Kan ju inte annat än att bli kär i hans ögon. De är sååå fina!!!

Middag

Jag har just satt mig i sägen med datorn i knäet efter att ha städat bort ALLTING efter middagen med mina fina. Är storlt över mig själv. Diskade t.o.m. allting, något som jag inte brukar göra! Det märks knappt att det har varit någon här. Marie fick äntligen sina presenter som var ett Thomas Sabo armband, en fotobok, bodylotion från the body shop och en bok med shotgun reglerna som vi förhoppningsvis får använda snart!
I morgon blir det middag med mina andra fina i Munksund hos Amanda. Kommer bli mys på hög nivå tror jag och jag ska se Gladiatorerna och handboll vare sig de vill det eller inte, hehe. 
Nu ska jag äta en apelsin och se Franklin and Bash som verkar vara min nya rutin ;)
Godnatt!

Franklin and Bash

Åh, Frankling and Bash är så bra!!! Härliga killar det där. Älskar att jag har hittat en ny seire som jag tycker om. Ska gå ut och skotta nu innan mamma kommer hem och sen blir det F&B och äta en apelsin innan handbollen på TV börjar.


Mysigt som vanligt

Sitter och försöker fixa designen lite men det går inte så bra. Fattar inte varför det vita slutar helt plötsligt och jag vet inte hur jag ska få inläggen och headern till vänster utan att menyn ska försvinna... Jaja, får väl fundera över det en annan dag.
Var på stan igår med Sussi, Elin och Vickan. Köpte ett peacearmband för 75 kronor, äkta silver och ett par kängor som jag har provat flera gånger. Köpte även lite saker till Marie som har fyllt år och på fredag blir det middag för henne. Sen på lördag blir det middag med mina fina klasskamrater hos Amanda. Som att jag ska mysa mig i form till matchen mot Sollefteå på söndag. Skönt att Sverige vann igår btw!
Nu ska jag se Franklin and Bash och äta apelsin!

Orkar inte

Bloggen har fuckat upp sig och jag har inte orken att fixa det nu, får klura på det någon annan dag. Kan det inte bara funka?

Real Steel

Åh, såg en så grymt bra film idag!!!! En av de bästa jag har sett på länge. Real Steel heter den och jag kommer att tvinga mina kompisar att se den med mig, hehe. Dessutom har det nyaste One Tree Hill avsnittet kommit ut, men jag funderar på att vänta tills några fler avsnitt kommer innan jag börjar att se och kanske börja se om hela serien från säsong 1! Funderar på att se om Chuck också.. Har lite svårt att bestämma mig.
Grym film säger jag bara!
2012-01-15 @ 18:37:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Film

Gjorde ingenting speciellt igår. Såg Gladiatorerna och efter det såg jag Johnny English Reborn. Gode bra film ändå, men jag tror nästan att ettan är bättre. Idag är det söndag vilket innebär att jag kommer att ligga i sängen hela med datorn framför mig. Tror jag ska slå på en film och ta mig en apelsin!
2012-01-15 @ 13:07:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mysig dag

Did you ever look at a picture of yourself and see a stranger in the background? It makes you wonder how many
people have pictures of you, how many moments of other people's lives we've been in. Were we part of someone's
life when their dream came true, or were we there when their dreams died? Did we keep trying to get in, as if
we were somehow destined to be there? Or did the shot take us by surprise? Just think, you could be a big part
of someone else's life, and not even know it.S
Sov väldigt gott inatt! Somnade fort också. Vaknade kring 5 och då stod datorn i sängen, men den hade hamnat i viloläge, haha. Somnade medan jag satt och såg serier, som tur var så låg jag tydligen väldigt stilla så den inte ramlade ner. Vaknade kring halv 12 och såg att solen var framme så jag bestämde mig för att gå ut och gå. Tog med mig kameran och var ute och gick i en timme och stannade lite här och var för att ta lite kort.
Nu sitter jag nyduschad i min fåtölj och lyssnar på musik. Ikväll blir det nog "Gladiatorerna" och någon film om jag inte hittar på något annat.

Did you ever look at a picture of yourself and see a stranger in the background? It makes you wonder how many
people have pictures of you, how many moments of other people's lives we've been in. Were we part of someone's
life when their dream came true, or were we there when their dreams died? Did we keep trying to get in, as if
we were somehow destined to be there? Or did the shot take us by surprise? Just think, you could be a big part
of someone else's life, and not even know it.



2012-01-14 @ 15:18:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godnatt

Hemma från en episk kväll med mina fina! Det blev att spela mario som var väldigt intensivt. Vi satt alla och skrek till då och då för att det var så spännande. Vi hade även ett secret mission under kvällen och det var att åka madrass på vårt hemliga ställe. Det var kul. Jag köpte en isglass påvägen hem medan Marie och Elin köpte chips och dipp.
Nu ska jag snart lägga mig och sova och i morgon ska jag sova lääänge! Skönt ska det bli! Så för nu säger jag GODNATT.
Vi såg ut ungefär såhär när vi åkte idag.
2012-01-14 @ 01:07:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Episk kväll

Kvällen spenderas med Murrzzz och Elut. Vi börjar med gibb @Maries place och sen beger vi oss på en trip till vårt secret place. Där ska vi göra ett secret misson. Det kommer att bli EPISKT.

För tillfället känner vi oss såhär. Nu blir det Mario-gibb.
90s kids will get it
2012-01-13 @ 18:53:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

Idag är det fredag och jag lyssnar på Annas spotify, slutade för 30 minuter sedan och ikväll blir det att vara med mina fina, jag vet bara inte vilka fina det blir än. Med andra ord så är det en riktigt bra dag!
Fick ett finger i ögat igår på träningen... Det gick ganska bra men när det är ljust så ser jag suddigt. Typ när jag sitter vid datorn är det suddigt på mitt högra öga och när jag cyklade hem såg jag lite dåligt i den vita snön. Men det går förhoppningsvis över. Jag har ju två ögon! Det är bara lite irriterande, men det som inte dödar det härdar!
2012-01-13 @ 13:55:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Praktik

Nu har jag äntligen fått till bloggdesignen! Jag satt i flera timmar igår och blev klar med den idag efter lite finslip. Riktigt nöjd eftersom jag har gjort det själv. Blev dock inget inlägg igår eftersom jag satt med designen från att jag kom hem från praktiken tills handbollsträningen började.
Praktiken är jätterolig och jag trivs så himla bra! Började då igår och eftersom jag hade några av barnen förra året också så känns det riktigt bra. Det är några nya ansikten, men det är jättekul det med! Idag sov jag en timme efter att jag kom hem och efter det har jag inte gjort något speciellt. Suttit vid datorn som vanligt. Ikväll är det handbollsträning. Får väl se hur det går när jag är så pass trött...
Nu ska jag göra något annat. Blir väl att se någon serie eller nå!

Från "Hangover 2"
2012-01-12 @ 18:18:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första skoldagen

Det gick inge vidare för mig och Anna igår.. Men jag jobbar på det! Skickade bland annat ett mail idag och frågade om hjälp med en design som jag har kollat på. Men, men vi får se hur det går.
Idag var iaf första skoldagen efter lovet och det började med livräddning på munksunds badhus. Det gick bra, men det var väldigt jobbigt, men betydligt roligare än fotolektion med Bryngel... Kul att få träffa klassen igen.
I morgon är det min första dag på praktiken och jag längtar! Ska bli roligt och skönt att slippa skolan. Det är bara typ 14 vanliga skoldagar för BF2A, utöver praktiken och sen är det lov igen!
Nu ska jag göra nå! Vet inte vad, men kanske ladda hem nya avsnitt av HIMYM och 2 and 1/2 men. Chillar förmodligen resten av kvällen, hade tänkt gå ut och gå men det är så kallt och jag är lat.
Busade lite i camen
2012-01-10 @ 18:32:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sista dagen på lovet

Det gick inte så bra att somna igår... Kommer måsta slita mig upp ur sängen imorn. Som tur är så har jag lite sovmorgon iaf. Nu ska jag slå på en film tror jag och vänta på att AnnaW ska komma hit:) Hon ska ju försöka hjälpa mig med designen här på bloggen. Hoppas vi löser det!
Nu blir det en bra film och jag börjar gruva mig för morgondagen.
En bild på mig och min fina Anna. Snodde bilden från henne, hehe.
2012-01-09 @ 12:53:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sweet dreams!

Nu ska jag bädda ner mig i min renbäddade säng. Det måste ju vara det bästa som finns! Ska försöka somna i tid idag. Så med det säger jag GODNATT!
Kan ju alltid hoppas att jag också har en sådan här modig nallebjörn som skyddar mig när jag sover. Världens sötaste ♥
2012-01-08 @ 23:23:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Wait, maybe Lucas will say the wrong name at the alter just like Ross did on Friends...

Sitter och funderar på om jag ska se alla "One Tree Hill" säsonger igen. Det är bara det att jag kommer att fastna i det som vanligt och inte orka göra skolarbeten då... Men jag har inte direkt någon annan serie att se som är riktigt bra. Jag har nyss sett alla "Vänner" avsnitt (ännu en gång) och Vänner och One Tree Hill är de bästa serierna jag vet. Älskar att rubriken innehåller båda serierna också. Hehe, det är Skills som säger det. Snart börjar iaf One Tree Hill om igen och det är den sista serien någonsing tror jag, vilket suger... Det känns som att allting slutar nu. Harry Potter är slut. Desperate Housewives sänder sista säsongen och även One Tree Hill. Sista Twilight filmen kommer ut i år och det är säkert något mer som jag tycker om som slutar.
Här kommer det lite bilder på några av mina drömkillar och One Tree Hill. Jag har även lagt märke till att det är väldigt snyggt med killar som har lite skägg/skäggstubb!!!
Min allra snyggaste dröm-man!!!
Världens bästa skådespelare! Alla hans filmer är bra.
2012-01-08 @ 22:59:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Duktig!

Jag har varit riktigt duktig de senaste timmarna. Jag har plockat bort kläderna från golvet, städat ut julen, dammtorkat, dammsugit och bytt sängkläder. Det är däremot mycket mer jag borde göra, typ lite läxor så jag inte skjuter upp allting tills skolan börjar om. Men jag orkar inte så vi får väl se när den orken kommer! Nu ska jag snart hitta mig något att äta (tacos) och sen blir det nog en film eller två medan jag myser ner mig i min renbäddade säng igen.
2012-01-08 @ 17:30:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


The greatest pleasure in life is doing what people say you can't do

Åh, jag vill så gärna ha ett coolt hus när jag blir vuxen! Skulle ju inte sitta dåligt med något av de här rummen!
2012-01-08 @ 15:02:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det här med att sova...

Det gick inte så bra att somna tidigt igår... Somnade kanske kring halv 4. Försökte stiga upp kring halv 11, men det slutade med att jag somnade om framför datorn när jag såg serier och jag ligger fortfarande i sängen. Ojoj... hur ska jag ta mig upp på tisdag när skolan börjar om? Jaja, jag lär väl vakna upp efter simmningen/livräddningen som vi ska göra typ kl 11. På onsdag börjar jag min praktik på Godmorgonsol!!! Längtar. Skönt att slippa skolan, men jag har lite problem med mina uppgifter. De verkar vara lite jobbiga!
Slänger in en rolig bild från 9gag! Älskar den sidan. Fastnar alltid där i flera timmar.
Sweetness
2012-01-08 @ 14:42:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


F CK. All I need is U.

Designen vill inte jobba med mig och menyn flyttar sig efter varje inlägg, men skit i det. Det är ändå ingen som kan se den utom Anna och jag tror inte att hon bryr sig! Hoppas att vi klarar av att fixa det på måndag. Nu säger jag GODNATT och hoppas att jag inte somnar alltför sent. Det händer lätt när man är beroende av serier och har upptäckt 9gag...
2012-01-08 @ 00:19:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Välkommen till min nya blogg!

2012-01-07 @ 00:07:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0