Sway

Fick lite att göra så jag bestämde mig för att fara på en springtur. Hade tänkt försöka mig på en mil och om det inte hade varit för att jag fick så himla ont i magen så hade jag gjort det också! Men efter ca 7,8 km kunde jag inte fortsätta springa för att jag fick så ont så Jim fick komma och hämta mig den sista biten. Tur var det att han inte hade farit bort än och kunde hämta mig säger jag bara! Men det blev ändå en bra bit, men kändes surt att det var för magen jag inte kunde fortsätta för jag kände att jag hade orkat när jag kom hem.. Får göra om det en annan dag! Nu blir det lite serier och chill resten av kvällen för det verkar som att mina vänner festar. 

The A Team

Bra väder, trevliga människor, sol, poolhäng, god mat, shopping, bio, mycket prat och skratt beskriver våra dagar i Oxelösund ganska bra! Här kommer lite bilder från veckan.
 

 
 
 

Coming Home

Äntligen hemma! Har haft så himla trevligt och mysigt den här veckan, men det är skönt att bilresan är över. Det gick lite fort sista biten hem, hehe. När vi for ner så körde jag till Sundsvall och på väg hem så körde jag typ drygt tre timmar på morgonen (fick dessutom stå i bilkö typ en timma i Stockholm) och sen från Örnsköldsvik och hem! Jag har med andra ord kört mycket bil. Orkar dock inte lägga in alla bilderna idag, kommer typ imorn eller nå! 

Payphone

For en snabbis med Marie till Borgar och chillade efter middagen. Sen for jag till Elin och pratade på ett bra tag! Hahaha... Ork it. Vi har så kul tillsammans. Jag och mina fina vänner. Kommer sakna dom när jag är borta, men eftersom alla ändå jobbar så missar jag nog inte allt för mycket. Är iaf hemma till på söndag för då jag och mamma göra naglar hos Lina. Längtar! Ha en bra vecka, ses!

I'd Rather Be With You

Då var väskan packad! Lite smågrejer kvar men det löser sig ikväll. Imorn bilar jag och mamma ner till Oxelösund för att hälsa på Anneli. Oj, vad jag ska köra bil! Väntar på att Marie ska höra av sig så vi kan fara till Borgarudden och hälsa på Vickan som jobbar. Får se om vi tar oss iväg eller inte! 

Bella's Lullaby

Jag blev barnvakt till en söt en denna afton. Haha, ork it "denna afton". Just nu ligger han och sover. Vet inte riktigt när Lina kommer och hämtar honom, men det spelar då inte så stor roll för mig. Har varit ute i solen större delen av dagen. Först låg jag och pressade lite och sen gick jag över till Marie och spelade kubb och njöt av det fina vädret. Jag vann alla matcher såklart! Får se om jag hinner vara ett tag med henne ikväll också om hon orkar efter att Bagge har farit hem. 
 Denna sötis är jag barnvakt åt!

Hangover

Hade en riktigt trevlig kväll igår! Träffade många från klassen, saknar dom. Först var jag på förfest hos Jossan med Felice, Amanda, Elin, Sofia, Anna och Hanna. Blev bjuden på tårtor och spelade kubb - mitt lag vann! Sen for vi till Ponte i Bergsviken och träffade alla från klassen som var där. Det var dock mygg överallt!!! Både inne och ute. Mina ben ser hemska ut, dom är fulla av myggbett. Syns lite på bilden längst ner, men det är värre i verkligheten! Linnea och Elin skjutsade hem mig kring 2 efter att vi hade varit på max och ätit. 
Ska kanske vara med Marie och Vickan ikväll och bara mysa på som vanligt. Här är några bilder från igår. Min mobilkamera suger så det är inte så bra bilder, men det är allt jag har!
-Inte bakis idag (tänkte på rubriken) men det finns nog andra som är det.
 
 

The Party Is In You

Sprang milen för första gången i mitt liv (tror jag) igår! Det gick sådär. Jag och Anna var tvugna att gå några gånger.. Först fick jag svårt att andas och sen hade Anna jätteont i fötterna för att hon hade nya skor. Men vi tog oss runt hela och det tog 1h 7 minuter! Riktigt skönt efteråt, men jag kände att om vi inte hade fått dom problemen skulle det ha gått lite bättre.
Ikväll är det fest med nå fina brudar! Hoppas på en bra kväll. Förmodligen bakisdag med Elin Lindblom imorn! (Umgås med olika Elin så jag måste börja skriva efternamn, haha)
Glad midsommar!!!
 
 

Had Enough

Har faktiskt fått lite gjort idag! Började med att noppa ögonbrynen och färga ögonfransarna med lite hjälp av min maaammi. Efter att jag hade ätit och sett lite NCIS:Los Angeles tog jag moppen till Öjebyn och hälsade på Felice på jobbet. Blev ett dopp i poolen och lite sol, riktigt niice. När jag kom hem så klippte jag hela gräsmattan och det tog väl 1 1/2 eller 2 timmar, så nu sitter jag här och ska snart äta innan jag far iväg på träning. 

One Of Those Days

Bakade bullar idag och fick fikabesök. Marie, Vickan och Bagge kom förbi ett tag. När dom hade farit så for jag till Öjebyn och hälsade på Felice (tog moppen istället för cykeln). Har såå himla mycket träningsvärk i vaderna. Märkte det redan i natt och i morse hade jag jätteont.. Åh! Men det var värt det.
Har nyss packat ihop alla bullar och ska följa med när mamma skjutsar hem morfar. Svänger nog förbi Blå Ängeln och köper lite mat! Gött.
Bullar•Fikabesöket•Tjött



Backwards

• Genomgång på Step In med laget 08.00
• Springa från Step In till Elin, i Öjebyn (7,4 km)
• Hälsa på Felice på jobbet
• Äta
• PN
• Gå på stan och köpa örhängen till Sussi
• Hälsa på Louise på jobbet (som vanligt, haha)
• Äta ännu mer
• PN
• Äta igen
• Klippa Elins hår
• Cykla från Öjebyn till Norrfjärden
Det sammanfattar min och Elins dag ganska bra! Köpte lite saker till mig själv också och surrade med Elin som vanligt när vi gick på stan. Hittade min mascara som jag har tänkt köpa ett tag (men har varit för snål) för halva priset idag!!! Blev hur glad som helst! Dessutom en ring för 50 kr istället för 349 kr (äkta silver) på Smycka.
Nu ska jag se lite NCIS:Los Angeles och ta det lungt resten av kvällen! Får se om jag far till Öjebyn imorn också och hälsar på Felice igen om vädret är hyffsat bra.
Dagens inköp till mig själv!



Don't Stop Believin'

Började dagen med att tvätta tre bilar - mamma, pappas och morfars. Sen for jag in till stan kring 2 med Elin. Vi strosade runt, åt lite och babblade på. Anna kom när vi satt på Nodo och när Elin for på jobbet så gick jag och Anna in på några sista affärer. Har inte gjort mycket sen jag kom hem och lär inte göra så mycket mer ikväll!
Imorn lär jag vakna tidigt för morfar kommer kring 8 och ska fortsätta med taket på altanen. Det är väldigt ljust i vardagsrummet nu när det inte är något tak på inglasningen! Ska även cykla till Elin i Öjebyn och gå en snabbis på stan imorn, sen på kvällen är det träning som vanligt.

Feeling A Moment

Har fastnat i NCIS:Los Angeles igen. Tror jag har sett 5 avsnitt idag och ska nog se ett till innan jag somnar, hehe. Imorn hoppas jag på bra väder så jag kan pressa lite i solen och tvätta bilarna som jag har lovat! I övrigt vet jag inte vad jag ska göra imorn, men något hittar jag nog allt på. Ses!
Måste börja ta mer kort!! Lägger bara upp gamla bilder..

Take Care

Igår låg jag ute och solande sen var jag och tittade på fotboll. Alter-Storfors och matchen slutade 2-2. På kvällen var jag barnvakt till tre små hos Lina och Joffe. Allt gick bra och sen körde jag hem i regnet! Ikväll ska jag och fika hos Sophie som fyller 18 år idag, GRATTIS!!
Skulle egentligen tvätta bilen, men det går inte så bra när det typ regnar ute..

Hide And Seek

Jag och Elin var hurtiga idag. Började med 3 km uppvärmning innan vi begav oss upp för Strömlida 6 vändor + 4 halva vändor (i den brantare delen av backen)! Vi är nu duktiga!!! Efter det blev det att luncha med Elin och Linnea och gott var det!
Kom hem slog in Sussis paket, for iväg till stugan och lagade middag, såg fotboll, gav Sussi hennes paket och mös på som vanligt. Kom hem för ett tag sen och ska försöka sova snart. Godnatt:)
Backträning (Elins bild)•Lunch•Inför kvällen

Replay

Gick dåligt idag på träningen för mig.. Fick svårt att andas flera gånger och orkade inte vara med på allt. Men det tar jag igen med att träna med Elin imorn! Efter det blir det att luncha i stan med henne och Linnea. Kommer bli mysigt. Sen Gooomiddag på det! Fredagen kommer bli awesome :D Yeeiii!!! Ska fixa lite för imorn och sen blir det att försöka somna i god tid!
Finisar!

You Learn

Var på stan idag igen med Elin, Vickan och Bagge. Vi var där ett bra tag. Strosade runt och det sista vi gjorde var att gå till Ica för att köpa mat till imorn då det blir mys på stugan och fira Sussi! Ska snart iväg på träning och sen får vi se om det blir att vara ett tag med mina vänner.

For Blue Skies

Följde med Sussi till stan idag för hon skulle köpa nya jeans. Vi blev där några timmar och var in på de flesta affärerna, provade en massa kläder, men inte hittade hon sig några jeans som satt som dom skulle! Hatar jeans. Det är oskönt och jag hittar aldrig några som sitter bra. När vi kom hem så slängde vi bara i oss mat sen bar det iväg för att ta första doppet i kajen! Tur att vi inte har gjort det tidigade för det var riktigt kallt. Elin skulle och övningsköra så då drog jag, Marie och Sussi till Max och köpte mat. Grymt gott! Kubb på stugan när Elin var klar och självklart vann jag alla matcher! Hehe, oj vad mycket info på så kort tid. Nu ska jag börja avrunda. Det kan ju vara det ett av det lejdaste man kan säga "börja avrunda". Ork it. Ska sova nu, hejs!

Run To The Hills

Vi joggade till Strömlida idag och körde intervaller upp! Grymt jobbigt, men nu känns det riktigt bra. Andningen gick riktigt bra också, men jag var tvungen att vila från en av vändorna upp och lite på joggen tillbaka till Pitholm, men det är stor skillnad! Tror jag sprang 7 eller 8 vändor upp för backen, inte riktigt säker men på ett ungefär. Bra jobbat tjejer! Nu ska jag dö i sängen..

Some Die Young

Började dagen med att sova ett tag ute i solen. Blev bara typ 30 minuter, men skönt var det! Sen dammsög jag hela huset, dammtorkade mitt rum och renbäddade sängen. Jag är nu duktig! Haha, nä det var på tiden att jag gjorde nå.. När mamma kom hem for vi till apoteket och hämtade ut bricanyl till mig. Ska prova och ser om det hjälper mot mina andningsproblem när jag tränar. Vi for även och köpte blommor och hälsade på mormor. Sen när vi kom hem planterade vi blommorna och nu sitter jag här!
Träning står på schemat ikväll och imorn hoppas jag på sol så jag kan sola lite mer!

Rollin' On The River

For ut och cyklade klockan 7. Cyklade runt Holmträsk så det blev drygt 3 mil och det tog ganska precis en och en halv timma. Efter det har jag sett lite fotboll med mamma och pappa. Tänkte se slutet av matchen nu också, kanske äta en japp också hehe.
Blev en bra bit!


It's Only Life

Det enda positiva med att det är dåligt väder är att man kan sova hur länge som helst utan att ha dåligt samvete! Får se vad jag hittar på idag. Alla jobbar ju typ så vet inte vad jag ska göra! Hade också velat ha ett jobb och tjäna lite pengar. Meen jag är ledig istället! De e nice de med.

You Found Me

Klassfest hos Jossan i fredags, hade riktigt kul! Min klass är bäst om det är någon som har missat det. Igår var jag, Marie, Sussi och Jocke på stugan och spelade kubb och mös på. Sen for jag och Marie förbi Vickan som har varit i Turkiet och hämtade min onepiece!! Love it. Så jävla nice, hehhe.
Vädret suger förövrigt... Har suttit inne hela dagen och sett DH, GCB och nu ska jag se Grey's. Juste har ju glömt säga att jag har SOMMARLOV nu, haha! Grymt, nu är det bara solen som saknas.
Tur att man har bra webcam:P

Tonight

Bagge ligger och sover och jag ska sitta och se lite tv. Var ut på en liten promenad idag för det är ju lite bättre väder idag! Slutar klockan 5 sen är det bara hem och äta och fara på klassfest. Känns som att det kan bli en aning stressigt, men kul kommer det att bli!
Vi var ju hos Bea och mös igår med klassen! Vi hade tävlingar, tårta, jacuzzimys och en massa skratt. Min klass är ju bara bäst!

Kings And Queens

Hemma efter en kväll på stugan. Längtar tills det blir varmare, då blir det att vara uppe hela nätterna. Sitta vid elden nere vid vattnet. Ta ett nattdopp. Hänga badkläderna framför den öppna spisen. Grilla dennis korv inomhus. Mysa ner sig framför en film. Snacka om allt och inget hela kvällen. Till slut lägga sig och sova någon timma på övervåningen!

Closer

Barnvakt till tre sötisar idag! Ska vara med Marie och Sussi på ett tag, sen kommer nog Elin också. Jim är så lat så får väl se om han ska göra nå beeptest idag eller om bara jag gör det senare ikväll!
Imorn ska jag till Bea och mysa med klassen! Längtar lite, har inte träffat dom på länge. Nu ska jag gå till Marie i regnet. Tur att det bara är typ 10 meter, haha.

Take Care

Kom hem för ett tag sen. Åkte in till balen med Fias mamma och tog en massa bilder på min fina vän! Åkte med Sussi och Elin hem, men först for vi på max så jag fick mig lite middag. Så nu är jag äntligen hemma.
Barnvakt imorn mellan 9 och 12. Sen blir det beeptest med Jim! Satan vad jag ska springa.
Lite bilder från balen!


It's Raining Men

Sitter i soffan medan Baglas ligger och sover, men han vaknar nog snart! Ska kanske iväg på balen när jag har slutat om jag hinner. Imorn ska jag kanske också vara barnvakt några timmar och sen ska jag och Jim göra beep- eller coopertest! Får väl se hur det går, haha. Nu ska jag göra nå bättre än att sitta på bloggen, ses!

No Boundaries

Kom hem strax efter fem idag. Åt middag och for iväg till träningen i regnet. Gick riktigt bra och det var sjuk skönt att springa i det här värdet. Vi sprang typ 7,6 km med några intervaller på slutet. Grymt stolt över dom som var där! Alla kämade och tog verkligen i. Börjar klockan 8 imorn och hoppas på lite bättre väder så vi kanske kan fara ut med cykeln eller gå med vagnen. Nu ska jag sova! Godnatt:)

Gone

Sitter hos Lina och Joffe just nu. Kom hit typ klockan 7. Bagge ligger och sover så jag får underhålla mig själv medans. Tråkigt att det regnar, hade tänkt att ta en prommis eller en cykeltur med Baggzor med det är inte så kul när det är sånt här väder. Får väl ta att hitta på något annat!

Weekend

Helgen har varit riktigt rolig. Började lördagen med att fara på loppis som sagt. Tjänade typ 900 kr! Sov i drygt 3 timmar när jag kom hem, var helt död. Var med Anna, Linnea och Elin på kvällen och vi gav oss ut på äventyr! Hade riktigt roligt med dom där brudarna. Hade träning igår, boxning. Det gick faktiskt ganska bra och det var grymt kul.

Someone like you

Tog sommarlov idag. For till Lina och Joffe efter skolan och var barnvakt med Vickan. Sen kom Anna och vi chillade hos mig ett tag innan vi for till Vickan och åt asgod mat. Som den grillare jag är kirra jag gött kött. Har glidit i bilen större delen av kvällen och träffar Elin och hennes klass en snabbis. Nu blir det att sova, sen loppis i badhusparken imorn!
Lite sen, men bättre än aldrig! haha


RSS 2.0