Can You Feel The Love Tonight

Kom på att jag inte har lagt upp bilderna från vår turnémiddag. Orkar aldrig redigera för jag har inget bra redigeringprogram.. Så ni får se dom som dom är! Det är mest bilder på mig och Ida för vi är så lejda och pepprar med bilder, haha! 
 
 


Idas bilder



Quite In My Hometown

Skriver typ aldrig här längre.. Mitt liv är inte så intressant! Går skola, umgås med mina fina underbara vänner och tränar. Igår sov jag iaf hos Elut i Koppis. Vi flådade faktiskt inte som vi brukar göra! Försöker ju vara lite nyttig och inte äta godis, men det slutar med att jag äter så grymt mycket mat!! Måste skärpa mig. 
Ska till doktorn på 1,5 timma och se vad som är fel med mig. Kanske lättare att säga vad som inte är fel, haha. Sen blir det plugg och serier! 
 
Bilder har jag inte heller, för min mobilkamera suger. Vill ha en iPhone, men är för snål för att köpa en! Tar bara bilder med andras mobiler och spelar in fula filmer! Haha. 

Beautiful Soul

Första skolveckan är avklarad och det avslutades med trerättersmiddag på tre olika ställen med några finafina människor! Har haft så grymt roligt och skrattat i sinne. Ni är nu bra! 
 
-Förrätt hos mig
-Varmrätt hos Ida
-Efterrätt hos Amanda
 
 
 
 

Float On

Då var introduktionen för teorikursen avklarad! Åkte in till stan och åt på Max med Elin innan och efteråt for vi iväg på träning. Har bokat lite grejer till körkortet också så det känns som att det verkligen är på gång nu och det känns bra! Imorn är det skola och nya lektioner så får väl se vad den dagen har att erbjuda. Har inte så mycket mer att säga. Ses.  

Shake It

Vi sov i Älvsbyn två nätter och det var så himla mysigt. En vinst, en oavgjord och två förluster slutade helgen med. Första skoldagen är avklarad och jag har fått träffa min fina klass en snabbis. Var på Helgenäs också och fixade min praktikplats. Hehe, tredje året i rad jag är där nu.. Men det är så roligt där så jag vill så gärna vara där! 
Mör är jag i kroppen dessutom så ikväll blir det en vilokväll. 

Last Request

Njuter av sista veckan på sommarlovet. Vädret är underbart, vi har sovit några nätter på stugan och hela lovet avslutas med en natt i Älvsbyn men nå fina brudar och handboll hela helgen! Vill bara att det ska fortsätta vara som det är nu. 

No Time For Us

Nu har jag äntligen jobbat klart! Såå himla skönt. Såg Sverige - Frankrike och tyckte att dom har gjort det bra även fast dom förlorade finalen. Dom var grymma i försvar nästan hela matchen, det var bara i anfall dom hade lite problem.. Men ett OS-silver är ju inte helt fel! Nu blir det en dejt med Harry P och Elut! Ses. 

Sweden

Sverige är i OS-final och det är helt otroligt!!!! Åh, vill ha den känslan som dom har haft på planen de senaste två matcherna. Grymt säger jag bara. 

 
 

Take A Deep Breath

Gick på Nolia idag med mamma och pappa. Köpte inget speciellt, utan chillade mest på. Nu sitter jag och ser House och väntar på Elut. Ska flåda i sinne och se Harry P.
Annars så jobbar jag fortfarande morgon och kväll. Har inte så mycket till liv just nu. Vill bort här ifrån och bara ta det lugnt, slappna av och njuta av livet. Istället börjar skolan snart om och jag börjar även med körkortet. Känns som att det kommer bli ett tufft år.. 

Feel This

Jag och Elut såg Harry Potter och hemligheternas kammare igår. Och lite flååd på det! Ojoj. Det har blivit alldeles för mycket sånt på senaste tiden (säger jag samtidigt som jag har chips och dipp brevid mig..) Måste verkligen bättra mig! Andra dagens jobb på Nolia är klart och det går ganska bra. Sov dock tre timmar när jag kom hem från morgonpasset idag, hehe. Ska mysa ner mig i sängen nu framför friidrotten på TV. 
 
Helt rätt!

Magic

Var barnvakt till Bagge idag. Han somnade när vi cyklade hem till Kopparnäs från att ha varit hos mig och ätit, haha sötis. Det är mycket på mina tankar nu. Hoppas det bara blir som jag vill!
Imorn är det jobb på Nolia både morgon och kväll. Ska bli skönt att tjäna lite pengar. Det behövs. Nu ska jag sova, ska ju upp tidigt imorn! 

Samson

Vi har sovit på stugan två nätter nu och sen så sov jag hos Elin Lindblom natten innan det så jag har inte orkat uppdatera. Meen nu kommer det lite bilder från PDOL fredagen och någon bild från stugan för några dagar sedan. Ikväll är det träning. Dags för den tredje inomhus träningen, det är så grymt roooligt!!!!! Har saknat det mer än jag trodde. 
 
Elut ville inte fastna på bild.. 

Run This Town

Länge sen jag skrev nu! Men jag har haft annat för mig. Har dessutom inte orkat lägga in några bilder så det blir så tråkiga inlägg. 
Igår sov jag Marie, Elin och Mikkis på stugan. Jag och Marie ska snart tillbaka dit och laga middag. Kommer bli grymt! Elut har feber så hon kunde inte joina oss denna afton. Meen vi ska sova där i natt också. Träning ikväll också, vi hade vår första inomhus träning i måndags och det var awesome! Nu ska jag chilla på medan jag väntar på Murrzz.

RSS 2.0