Congratulation

Igår hade jag en jättemysig kväll med Cajsa och Amanda och vi lagade supergod mat! Kyckling inlindad i bacon och pommes. Mumma! Amanda fyllde ju 18 år igår så GRATTIS i efterskott! Nu väntar jag på att släkten ska komma så vi ska fira pappa som fyller år imorn. Vi vann förresten mot Kiruna med ett mål idag efter en riktig laginsats! Är gode så glad just nu.

Collide

Kom nyss hem efter en åktur med Marie som fick körkort igår!!! Grattis :D Nu ska jag se BB och sen blir det lite OTH tror jag. Ikväll ska jag vara med Vickan och bara mysa, som vanligt alltså. Imorn är det mässa och sen kommer Amanda och Cajsa hit så då blir det godmiddag skulle jag tro och ännu mer mys!

Hands Down

Hade ingen samhälls idag så vi fick sluta tidigare och det behövde jag verkligen! Var helt död.. Träffade Marie på bussen så fick sällskap på väg hem. Har skrivit lite på mitt CV, eller personliga brev, skickat in min svenska bokanalys och sett Big Brother. Ska försöka skriva lite på min hälsa också som ska vara inne nästa vecka.

Son's Gonna Rise

Sitter i sängen med Cajsa nu och vi ska försöka ta tag i lite läxor. Får se hur det går, hehe. Vi var förövrigt i fotostudion idag och tog lite bilder. Ikväll blir det träning. Får se hur det går, är lite förkyld men det ska inte stoppa mig!
Ett litet smakprov från fotograferingen!









Forever And Always

Sitter och ser One Tree Hill och äter apelsin och dricker nyponsoppa. Förlorade med 5 mål tror jag, men vi spelade riktigt bra efter ett tag. Speciellt i andra halvlek. Sög att vi förlorade, men det glömmer vi och hoppas på vinst nästa match!
Åt faktiskt godis igår, hehe.. Första gången sen nyår, gott var det, men jag ska inte börja äta hela tiden. Kanske en gång i veckan om jag är riktigt sugen, men ska försöka att låta bli!

Happy Birthday

Började dagen med kalas hos Sofia som fyller år idag! Sen for jag till Vickan och blev bjuden på tacos med Marie och Elin. Gott var det! Nu ska jag snart lägga mig och sova och tagga till imorn för då är det match.

GRATTIS!♥



Tonight

Kom nyss hem från Vickan. Hade riktigt mysig och det blev mycket skratt. Lite övertrött är jag också, har ju varit vaken sen klockan sex i morse och har inte tagit någon pn. Får se hur länge jag orkar vara vaken. Gjorde iaf klart Sofias present så jag hoppas att hon blir glad över den!

Slow Dancing In A Burning Room

Började kl sex och det gick faktiskt riktigt bra att stiga upp. Kommer kanske ta en pn under dagen, hehe. Vi hade brandövning idag på förskolan. Det gick bra, speciellt med tanke på att vi hade så få barn. Ikväll ska jag vara med Vickan och bara mysa på efter att vi har ätit fondy, mumma! Igår satt jag och pysslade på med Fias present hela dagen, hon fyller ju faktiskt 19 år imorn! Fick inget annat gjort, men det gör ingenting!
Hahhaha!!!

The Mixed Tape

Kom ganska nyss hem och imorn ska jag börja kl 6 om jag nu tar mig upp, hehe. Träning ikväll som vanligt. Funderar på om jag ska baka chokladbollar eller inte. Skulle ha varit jävligt gott. Får se hur det blir med det. Nu ska jag i alla fall försöka göra bort lite saker och sen ska jag chilla och kanske sova en timma.

Hahah!

Forgetting

Världens bästa känsla är att komma hem och ta på mig mina nya rödrandiga pyjamasbyxor. Tror ingen förstår hur skönt jag tycker det är att ha dom! Ska ta mig ett glas nyponsoppa och en apelsin, det var faktiskt ett tag sen och jag är riktigt sugen på det. Blir lite OTH till det som vanligt.

Everything

Har inte gjort någonting alls sen jag kom hem... Har suttit framför datorn hela dagen och sett serier. Hoppas att alla andra har en bra alla hjärtans dag medan jag sitter och gör ingenting.
Skulle dö av glädje om någon gjorde detta för att muntra upp mig!
Haha!

What Makes You Beautiful

Hade bara foto idag, sen skulle vi gå på en mässa på Nolia men jag orkade inte så jag for på stan med världens bästa mamma istället! Fick ett par pyjamasbyxor och en sport-bh av henne, tack! ♥ Sen köpte jag mig ett armband, tre ear cuffs och ett par leggins. Så just nu sitter jag och myser i mina nya rödrutiga pyjamasbyxor. Ska ta och slå på ett One Tree Hill avsnitt och längta tills imorn när jag får träffa alla söta barnen på dagis. Och såklart mina små, söta "barn" på träningen på kvällen. Det går bra nu!
Påminner lite om mig själv.. haha!

Let It Be Me

Idag har jag varit duktig! Först stannade jag och Cajsa kvar på skolan och tog lite kort i fotostudion till fotokursen, vi ska dit nästa vecka också. När jag kom hem åt jag och direkt efter det renbäddade jag, dammtorkade och dammsög mitt rum. Vuxenpoäng till mig! Nu ska jag kanske försöka göra lite läxor, men först blir det nog ett OTH avsnitt, hehe.
Tre bilder från idag!




Home

Nyduschad och sitter i sängen i mina pyjamasbyxor. Väntar på att One Tree Hill säsong två blir inlagd från hårddisken till datorn. Snart är det gladiatorerna så då ska jag mysa ner mig framför TV:n! Mår bra nu så hoppas att det håller i sig.

I Don't Mind If You Don't Mind

Sov gott inatt, inte så gott igårnatt däremot... Men nu mår jag ganska bra! Suger dock att jag inte kan göra något eftersom det fortfarande kan smitta. Suger speciellt när det är såhär fint väder... Hade så gärna farit och åkt madrass med bästlaget istället för att ligga och dega i sängen. Men jag slår på en film eller två och myser på som vanligt.

Hahaha!

Trouble

Var knappt med på träningen för att jag hade ont i axeln och började må illa i slutet av träningen. Mådde riktigt illa påväg hem i bilen så jag hoppade in i duschen och drack lite vatten för att hoppas att det skulle gå över. Tar med mig en hink till rummet för säkerhets skull och hinner knappt klä mig när jag känner att jag måste spy. Spydde lite och nu mår jag faktiskt bättre. Så med andra ord var det skönt att spy! Får väl se hur jag mår imorn. Suger dock att jag inte kan fara på PHB med Sussi, Elin och Marie.. Men vi får ta det någon annan gång! Nu ska jag försöka sova.

Fix You

Sitter i soffan och lyssnar på musik. Har sett några One Tree Hill avsnitt och ska se några till medan jag laddar ner mer serier! Har inte så mycket att säga om matchen igår. Fick rött kort. Blev arg, men det gick över ganska fort. Blev dessutom intervjuad av PT, haha. Hatar sånt, vet inte vad jag ska säga...
Ska göra mig nå mat snart. Var längre på praktiken både igår och idag. Vill inte fara därifrån, speciellt inte idag för det var så lite barn att det var så mysigt. Ska sluta tidigare imorn istället! Helgen kommer att bli mys som vanligt. Jag bara myser på, jag! Hehe.
Åh, vill ha en liten mysig vovve. Jag som myser så mycket!


Right By Your Side

Hemma efter en dag på praktiken. Lyssnar på musik och pratade just med Fia i telefonen. Ska ta och äta något tror jag. Match ikväll. Är nervös, men ska tagga som bara den.

Never Say Never

Hemma efter en lång dag i skolan. Imorn får jag träffa alla söta barnen igen! Räknade ut att jag bara går typ 60 vanliga skoldagar till sen är det sommarlov!!! Längtar som bara den.
Blev klar med Månadens Mat boken idag som jag gör på Ung och Företagande med Elin och Bea. Lämnade in den på kopieringen idag så nästa vecka får vi den, skönt att äntligen vara klar med den. Gjorde även typ klart svenska bokrecensionen igår så nu ska jag se One Tree Hill och gå och ta ett glas nyponsoppa och en apelsin, hehe. Ska även försöka läsa lite i min engelska bok.
Haha, längtar tills det kommer ut nya HIMYM avsnitt!

I won't give up

Kom hem för en halv timme sen och har druckit ett glas nyponsoppa, hehe. Ska försöka göra klart vår bok till UF och lite annat plugg. Det är så mycket jag borde göra men jag orkar inte... Men jag ska verkligen försöka! Dessutom åt jag inte min krämbulle igår så jag den väntar på mig idag!

Två bilder som jag tog på min fina Sofia!

Söndagsmys

Igår var det match i Umeå. Vinst med 24-18 - riktigt skönt! Efter matchen hade vi en grymt rolig hemresa på bussen och efter många om och men for jag, Anna, Cajsa och Sophie till Louise och fixade oss inför lagfesten. Vi gick sen i 30 minusgrader till Isabell och hade lagfest med herrarna. Kvällen slutade med att jag och Cajsa skedade i Louise och Johans soffa. Myyys. Vaknade var och varannan timma och fick sätta på musiken i hörlurarna så jag skulle kunna somna om. Cajsa snarkar som ingen annan, haha!
Kom hem för en och en halv timma sen och på den tiden kan ni kanske gissa vad jag har gjort? Jo, sett serier, ätit apelsin och druckit nyponsoppa. Mumma.
Jag och Jim ska snart gå och göra tacos till middag och ikväll har jag en krämbulla som väntar på mig!

Someone like you

Har knappt varit hemma idag. Först praktik till halv 1, sen for jag och mamma till mormor en sväng och sen for jag till Fia för att ta lite kort. Var där till 5, for hem och åt fixade för imorn och for sedan iväg med Fia till domarcupen på Norrmalmia. Trevligt, trevligt. Vi har varit lejdare än vanligt och jag har skrattat som bara den! Nu är jag hemma igen och ska försöka sova så jag är pigg imorn, om min förkylning bara kunde ge sig..
Ska slänga in nån bild på det nån annan dag för det vill inte fungera idag.

For the first time

Gjorde ingenting av det jag skrev i förra inlägget... Jag gjorde någonting. Jag åt ingen apelsin och jag drack ingen nyponsoppa. Istället var jag duktigt och gjorde lite läxor innan maten och sen for jag till Fia och försökte hjälpa henne med matten, men jag vet inte om jag var så mycket till hjälp. Däremot fick jag lite tal gjorda själv. Oj så duktiga vi är. Imorn blir det att ta lite kort på Fialottaschohalia. Nu ska jag chillaxa och lyssna på musik, kanske slå på nån serie.

Perfect for me

Jobbade en timma längre idag så då kan jag sluta tidigt imorn! Sköönt. Fredag imorn och jag ska inte göra någonting speciellt, kanske vara med Fia en snabbis men det kan snabbt ändras både till att vi är med varandra hela dagen eller inte alls. Vi får väl se! Nu ska jag inte göra någonting alls. Designen ser ut som den gör och jag orkar inte göra någonting åt det..
Sitter och lyssnar på musik på mitt vanliga ställe och ska nog gå och hämta en apelsin och lite nyponsoppa. Myyys som vanligt.
Fick även lite redigerade bilder av den bästaste Soofia från fotograferingen.


You're the inspiration

Det var riktigt jobbigt att gå upp i morse... Hade så ont i halsen och var trött. Hoppas det hinner gå över till på lördag för då har vi match mot Umeå, så det blir en liten road trip med världens bästa lag!
Var och tog den första gardasilsprutan idag och ikväll är det träning. Får se hur mycket jag orkar vara med. Jag och mamma har även satt upp min väggklocka som jag fick i julklapp idag. Blev riktigt fint!


RSS 2.0