To Build A Home

Var i skogen med mamma och pappa igår och röjde lite. Fick dessutom veta att vi har en stuga! Jag som alltid har velat ha en och får inte veta förrän nu att vi typ alltid har haft en?! Jaja, sen blev det handboll, middag på Blå Ängeln och lördagsmys hos Amanda med två filmer. Sov där och myste på med min fina vän som inte är på topp just nu. Krya på dig finis! ♥
 
Rekommenderar verkligen dessa två filmer! 

Marchin On

Har varit men nå fina brudar ikväll, ätit i sinne och skrattat som jag alltid gör. Vi var på Nodo ett tag och sen blev det att glida lite bil. Imorn är det skogen som gäller med mamma och pappa. Ska röja som aldrig förr. Sen matchvärd på Norrmalmia för herrarnas match, kommer bli en awesome dag som alla andra dagar i mitt liv för jag e ju som gode awesome. Får kanske träffa Amanda också, beroende på hur hon mår efter sin operation!

Elins bild

Happy As The Sun

Såg att alla bilder inte syntes i förra inlägget, menmen. Sånt är livet. Nu är religionsdebatten, matteprovet och svenskaprovet avklarat. Imorn är det bokcirkel och panel på engelskan som gäller. Kommer dessutom måsta ta igen i historia och nk.. Åhh, orkar inte. Meen jag får skylla mig själv och göra det bästa av det. 
Godnatt.
 

Something New

Sitter hos Amanda och myser. Har ätit godis och flådat istället för att plugga. Mycket roligare. Snart blir det mat och sen ska vi ta tag i plugget hoppas jag. Vi spårade dessutom på chatten igår, hahha. Satt och skrattade i min ensamhet för det var såå himla roligt!!! Dog lite. Nu blir det vänner och apelsinsaft! 
 Chilla biffen på skolan idag och Amanda från igår

I Love It

Saknar det redan lite! Var helt underbart därborta och jag har haft det så himla kul. Släppte lös mitt inre jag, YOLO som sagt, visst då Elin? Önskar bara att jag hade tagit fler bilder. Meen några har jag allt, men det dom flesta är privata, haha! Fick träffa min fina Amanda idag också, har saknat henne. Har saknat så många här hemma utan att ha tänkt på det förrän nu för min vecka har verkligen varit underbar! Har dessutom skrattat i sinne. Kanske har fått mig några magrutor?!? Eller så inte... 
 


Home

Hemma efter att ha rest i 12 timmar. Rösten är borta men det var det värt! Har haft det så jävla kul med mina finisar. Nu ligger jag i min renbäddade säng och ska sova. Kommer sova som en stock, men det gör ju jag och Elin ändå tydligen! Vaknar inte ens av brandlarmet... Haha, har haft det så underbart och jag kommer sakna det!

Shoreline

Vi åker på en timma!!! Kommer bli så jävla härligt!!! Planet till Cypern lyfter 07.15 imorn och det kommer bli awesome. Nu ska jag gå över till Marie och taggaaaaa. Ses på fezt eller utomlands XD

Pretty Face

Sitter vid köksbordet med Sooofiaw och myset efter en grym middag lagad av mig. Imorn bär det av mot Stockholm!!!!! Längtar i sinne och kommer inte kunna sova ikväll. Riskettan imorn också, var väl mindre roligt menmen sånt är livet. 
 






Something New

Sitter i soffan med Amanda. Vi har försökt göra klart vår religiondebatt, vi är för djurförsök och emot abort. Vi åkte även in till stan och hämtade ut mitt pass så jag slipper använda det gamla! Haha.. Nu ligger vi i matkoma och lyssnar på musik medan amanda sjunger med. Hon sjunger sååå fint så, eller?! Blir nog lite mer plugg och kanske några vänner-avsnitt om jag känner Amanda rätt. 
 
Min fina Amanda och jag, haha den enda bilden jag har på oss tillsammans typ!



Stillaround

Då var ännu en skolvecka avklarad. Handbollsläger i helgen och en massa plugg! Vill göra bort så mycket som möjligt innan vi åker.
Hänger nog med Elut ikväll och påbörjar packningen, wiiiieee.

Hoppas att det här passet funkar om det andra inte hinner komma, hehe.

Epic

Ååååh, nästa vecka åker jag Marie och Elin till Cypern!!!! Längtar i sinne!!! Måste ju börja packa snart, haha. Har inget annat att säga för det är allt jag tänker på. Glad cheeeyy.

Some Die Young

Jag känner folk som fyller år idag. Jag känner människor som förlovat sig idag. Men jag kände inte han som dog idag. Det är läskigt att underbara och helt ofattbara saker kan hända på en enda dag. Jag som inte ens känner honom tycker att det är jobbigt. Tänkt då vad hans familj och nära går igenom. Finns inget jag kan göra, förutom att sända en tanke eller två till hans familj och nära och kära.

Good Life

Inventering igår direkt efter skolan. Tog nästan tre och en halv timma och efter det blev det fredagsmys med mina fina vänner Elin, Vickan och Marie. Gjorde inget speciellt, utan vi att bara och babblade på. Somnade kring halv 2 och vaknade för en timma sen. Vet inte vad som händer ikväll. Blir mest troligt att hänga med Elut. 

RSS 2.0